bu araca bayıldım.sizce fiyatı uygun mu?

Kodla Büyü
fsi lere LPG olmuyor diye biliyorum - satıcı galerici olunca insan huylanıyor - sahibinden satılsaydı düşünülebilirdi

parçaları ve bakımları biraz tuzlu hocam ww grubunun.muhteşem arabalar ona sözüm yok ama bizim binmemiz biraz zor oluyor bu modellere.arkadaşda passat vardı beşiktaş'ta yokuşta baskı balata yaktı 2000TL değiştirdiler.

benim arkadaşımda satıyo 2006 fsı motor ve bizim arkadaşınkine lpg kesinlikle takılıyo landirenzo marka. fiyatı bundan az bişe fazla ama kesinlikle kefilim arabaya gümüş giri renkte. hata boya yok. almayı düşünürsen gel göster istediğin yere hata çıkarsa servis parası bizden

hocam araç bilezik gibi olmalı heleki öğretmen için
tekrar satabilmelisin ancak bu araç da piyasa pek yok bence iyi düşün

cmax verso scenic gibi modellerde piyasa biraz daha hareketli bu klasmanda
araba çok güzel ama ihtiyaç halinde satman biraz sıkıntı olabilir

kily' Alıntı:

hocam ww ler satış da tutuluyor,sıkıntı çıkacağını sanmam,amacım temiz araç bulmak..bunun fiyatı 26-27 olsa düşünmez alırdım araç temize benziyor..

by_katliam' Alıntı:
kily' Alıntı:

hocam ww ler satış da tutuluyor,sıkıntı çıkacağını sanmam,amacım temiz araç bulmak..bunun fiyatı 26-27 olsa düşünmez alırdım araç temize benziyor..

ben gecen yıl kasımda verso aldım askere gideceğim için mayısta sattım
ben alırken golf pluslara epey baktım ben alırken yayında olan ilanlar satarken hala yayındaydılar
iyi araştırdıysanız siz bilirsiniz

Sayın Hocam sakın FSI motora yaklaşma,TR tutmayan bir motor. anca bilmeyenler alıyo çok yaktığını görünce de keşke diyolar. LPG dönüşümünü yapan yerlerde var özellikle İST'da. ama bence FST motora audi de bile olsa yaklaşma sadece bir öneri.
saygılar

Araç temize benziyor lakin aklımın bir ucunda VW olan biri olarak LPG de çok sorun çıkarttığını okudum..özellikle FSİ LERDE, 102 BEYGİRLİKLER KISMEN DAHA İYİYMİŞ..

Şansına güveniyorsan al :)

Bu arada birçok VW servisi LPG li araçlara bakmıyormuş, özel servis bulmanız gerekebilir..

oziie' Alıntı:
fsi lere LPG olmuyor diye biliyorum - satıcı galerici olunca insan huylanıyor - sahibinden satılsaydı düşünülebilirdi
ARKADAŞLAR;
Satının galerici olduğunu nerden anlıyorsunuz? Ben bakıyorum bişey göremiyorum.Satıcvının adı ve tel no. var sadece.

fsi motor vw'nin yaptığı en kötü iş. zaten o yüzden apar topar tsi'lere geçtiler. lpg'de sıkıntı yaptığını herkes söylemiş zaten.

GRİNGO' Alıntı:
oziie' Alıntı:
ARKADAŞLAR;
Satının galerici olduğunu nerden anlıyorsunuz? Ben bakıyorum bişey göremiyorum.Satıcvının adı ve tel no. var sadece.

İlanın üstünde AÇIKLAR OTOMOTİV diye yazıyorya hocam

saolun arkadaşlar dediğim gibi fiyat zaten beni aştı,bi sorayım dedim...ama 20-26 civarında temiz golf bulursam almayı düşünüyorumm

oziie' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
oziie' Alıntı:
ARKADAŞLAR;

İlanın üstünde AÇIKLAR OTOMOTİV diye yazıyorya hocam
Onu reklam banner olarak algılamışımdır ama satıcının soyismi ile uyumlu
teşekkürler...
Bu arada otomobilin en pahalı olduğu mevsim Nisan-mayıs-Haziran

BBNET
Geri