Bu aracı yorumlar mısınız?

Kodla Büyü

sinan36

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sıralar araba bakıyorum. Chevrolet aveo sedan çok hoşuma gitti. Anlayan ya da kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini yazabilir misiniz? Sizce alınır mı ?

https://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo-sedan/

en çok ta dijital göstergesi hoşuma gitti .

Ekli dosyalar

• 800x600_aveo4d_interior_04.jpeg
    800x600_aveo4d_interior_04.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 846
1-2 ay önce bir arkadaşım dizelini aldı. Fiyat performans olarak memnun. Ama bir Polo ya da o kalitede bir araba kadar kaliteli değil dedi

duayen' Alıntı:
Fiyat neden bu kadar uygun güzel görünüyor..

Sen aracın birde kasko değerini gör. Yedek parça fiyatlarını gör. Aksesuar temini nasıl?
Oto sanayide chevrolet tamiri yapan kaç yer var? Makyaj kaliteyi belirlemiyor...
Chevrolet UZAK DURUN...

Bence tam bir çirkinlik abidesi. İçi-dışı çok kötü. Öndeki amblem sonradan eklenmiş gibi. Göstergeler bir şeye benzemiyor. Arka lamba tasarımı rezalet.

Bunun yerine Pejo 301 ya da Citroen C-Elysee tercih ederim ben olsam.

euro ncap ta yüksek puanla 5 yıldız almış sağlam bir araba. fiatın ödüllü multijet motoru var üstünde. ve ayrıca bir cok donanıma sahip bir araç. servisleri opel servisleriyle aynı yerde. servisini kolay bulursun ama bildiğim kadarıyla opel servisleri yüksek fiyat çekebiliyor. 2.el piyasası tabiiki bir toyota, vw vs. gibi iyi değil.
güzellik göreceli. tasarımı benim çok hoşuma gidiyor.

Bu araç logosu yüzünden bile alınmaz bence 2. eli zayıf, zarar ettirir sıfır alındığı zaman diye düşünüyorum..

kagıt gibi kaporta olunca en az yakan arabalar listesinde ön sıralarda uzun süre binilebilecek bir araba tabi zevk meselesi 8)

mruh' Alıntı:
bumit' Alıntı:
kagıt gibi kaporta olunca en az yakan arabalar listesinde ön sıralarda uzun süre binilebilecek bir araba tabi zevk meselesi 8)

eski kasalar belki öle olabilir ama yeni kasalar öle değil hocam...
bakınız:
http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo.aspx

Hocam ncap kaportayla alakali bir durum degil :)

Hatta reno bunu cozmus olacak ki on camurluklari bile plastik kullanabiliyor ncap 5 yildizli araclarinda :)

branta' Alıntı:
mruh' Alıntı:
bumit' Alıntı:

eski kasalar belki öle olabilir ama yeni kasalar öle değil hocam...
bakınız:
http://tr.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo.aspx

Hocam ncap kaportayla alakali bir durum degil :)

Hatta reno bunu cozmus olacak ki on camurluklari bile plastik kullanabiliyor ncap 5 yildizli araclarinda :)

euro ncap kaportayla ilgili bir durum değil mi? :) . bu araçlarda kaporta esnek. ama bu onun dandikliğini göstermez. amaç yayayı korumak. euro ncap testlerine sadece kendinizi değil yayayıda korumanız lazım. ayrıca çarpışma testlerinde kaportanın bütünlüğünü koruyup koruyamadığını bakılır. Kaporta bütünlüğünü korumayan araçların düşük puanlar aldığını göreceksiniz. (bkz. çarpışma videoları)

BBNET
Geri