bu arabayı alayım mı? fikirleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wgolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
birisi 23.5 e istanbuldan 2005 temiz düşük km de bi avensis almış bikaç gün önce.demkki aranınca çok daha makulleri bulunuyo.alma derim...

Hocam sanırım yaşın daha gençtir yaşına uygun güzel bir araba alsan daha iyi olmazmı :wink:

fiyat konusunda fikrim yok ama araba temiz ve toyota kaliteli bir marka.

bence acayip tipsiz araba, bide bu toyota tutkunluğunu bırakın artık , sabancının sayesinde toyota gereğinden çok fazla tutuldu ülkemizde.

yanılıyorsun hocam toyota türkiyede en az sorun çıkaran araç. tipsizlik konusunda hemfikirim.

100000km. Benzili. 27.500 tl verilirmi... Üstelik manuel. Otomatik vites 2011 ford focus Comfort Otomatik 32000. Biraz zorlasan 31.500 e alırsın. Cok istemiş. 25 eder en fazla.

100 bini devirmiş 2005 model arabaya 27500 vermek mi bunu yapmak için çılgın olmak lazım
o paraya al sıfır dizel bir araba rahat et öneri
clio smybol 207 punto

okadar para verebilecekseniz üstüne bikaç bin daha koyun sıfır alın, avensis çok yakar bide dediğiniz araba 100bin km de..

100 bin km de bir araç için çok istemiş iyiliği kötülüğü bir tarafa fiyat olarak piyasanın çok üstünde istemiş maks. 24 25 arası bişey

biraz daha genç işi olsun demişler arkadaşlar benim pejo 206 var zaten
bebek olunca yetmiyor bagaj falan o yüzden yüksek güvenlik ve sağlamlık istiyorum

bu yazdığım elegant modeli boyasız olanını 30.000 tl aşağı vermiyorlar
yazıldığı gibi fazla yakmıyor
2007 kasasının tipi nasıl

bence güzel araba, fiyatta iyi pazarlık yaparsın uygun almış olursun :) , yoksa fiyat normal sayılır.

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...

Hocam araba alma alcaksan ev al. Kiraya vereceğin para ile taksi tut parasınıda kiraya vereceğin paradan ver
Ev varsa 2. ev al kiraya ver. Gideceğin yere taksi tut parasınıda kiraya verdiğin evden aldığın kira ile ver.
bu aklı kimse vermez..

erenlere sormuşlar nasıl bilrsin...
_kendim gibi bilirim demiş...

hocam araç güzel ama KM si çok fazla okadar parayı o km ye verme...

tüpe gelince
tüp 1 000 tl den başlar gider.. ruhsata işletmik için yeniden muayene yaptıracaksın. ruhsata işletme işlemlerin 400 e yakın tutar birde araçta sorun çıkarsa uğraşırsın...

Por Favor' Alıntı:
100000km. Benzili. 27.500 tl verilirmi... Üstelik manuel. Otomatik vites 2011 ford focus Comfort Otomatik 32000. Biraz zorlasan 31.500 e alırsın. Cok istemiş. 25 eder en fazla.

şu an 2011 model 1.6 comfort focus yani en boş versiyonu 31.530 lira. Otomatik versiyonu 33.795 lira. metalik boya isterseniz 845 lira ekleyeceksiniz.
Yıl sonu kampanyasında arkadaşımız en baz olanı düz vites 29.700 liraya aldı. metalik boya dahil değil. Bilgilerinize...

tenten' Alıntı:

Hocam araba alma alcaksan ev al. Kiraya vereceğin para ile taksi tut parasınıda kiraya vereceğin paradan ver
Ev varsa 2. ev al kiraya ver. Gideceğin yere taksi tut parasınıda kiraya verdiğin evden aldığın kira ile ver.
bu aklı kimse vermez..

çok mantıklı hocam gerçekten biz nasıl düşünemedik daha önce bunu!

Bu arada arabanın 100bin km. de olması hiç önemli değil. önemli olan motorunun nasıl kullanıldığı. km ye takılma hocam, iç kısmının fotoları yetersiz yani koltuk kumaşlarına, kapı içi ve ön konsola bakmak lazım içinin rahat etmesi için. eğer bineceksen kendi keyfin için istiyorsan harika bir araba. LPG taktıracaksan önce bu versiyona taktırıp memnun olanları bulman lazım, her arabaya uymuyor. marka ve modeli ona göre belirleyip iyi bir ustaya taktırabilirsin. hyundai garantili BRC takıyor, Opel garantili Landirenzo takıyor. toyotanın D segmenti. yani ->reno laguna, ford mondeo, pejo 407, vw passat <- sınıfında bir araç. Arabayı yakın vadede değiştirmem ikinci eli olmasa da olur diyorsan düşünebilirsin. yok ben istediğim zaman değerinde satayım diyorsan başka alternatiflere yönelebilirsin.

alda kurtul be hocam :D arıyon aylardır. şaka bi yana araba temiz gözüküyor. görmeden alma bence. git bi gör.

tenten' Alıntı:

bu aklı kimse vermez..

Bence o akıl sen de kalsın hocam :)

araba almama seçeneğininde olabaileceğini söylemek istemiştim herhalde anlatamadım.
hem44' Alıntı:
tenten' Alıntı:

bu aklı kimse vermez..

çok mantıklı hocam gerçekten biz nasıl düşünemedik daha önce bunu!

:P :P

ozkansedef' Alıntı:
tenten' Alıntı:

bu aklı kimse vermez..

Bence o akıl sen de kalsın hocam :)
seb bilin ağam paşam :puhaha:

hocam çok hoş araba ama geniş ve ağır haliyle yakıt fazla zaten araştırmışındır. birde 100 bin km artık masraf sinyalleri veren zamandır ki aracın muhtemelen satan kişi garanti dolduğu için satıyor

araba d sınıfı en dolu modeli makam arabası yani tabi fiyat fazla olacak uyduruk clio dacia değil
toyotada 100000 bence problem değil ama ekspertiz almadan almayın
tüp brc 1850 tl zavolli 1450 tl lavato 1450 tl bide prins var 2000 küsür eniyisi oymuş

BBNET
Geri