aynen... 18-19'a kesinlikle bulumazsınız, tutulan bir model zaten. 21-22 arası gider bu araç, sahibi çok uçmuşher_dem' Alıntı:ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:aynen... 18-19'a kesinlikle bulumazsınız, tutulan bir model zaten. 21-22 arası gider bu araç, sahibi çok uçmuşher_dem' Alıntı:ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.![]()
vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyormnn' Alıntı:DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:
hocam ben de 2-3 ay 2. el baktım ama alınabilecek araba bulamadım... sıfır almıştım sonundaalbeyaz' Alıntı:vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyormnn' Alıntı:DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:
insan araba almaktan soğuyor
rezalet