aynen... 18-19'a kesinlikle bulumazsınız, tutulan bir model zaten. 21-22 arası gider bu araç, sahibi çok uçmuşher_dem' Alıntı:ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.

Rüzgara Karşı'' Alıntı:aynen... 18-19'a kesinlikle bulumazsınız, tutulan bir model zaten. 21-22 arası gider bu araç, sahibi çok uçmuşher_dem' Alıntı:ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.![]()
vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyormnn' Alıntı:DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:
hocam ben de 2-3 ay 2. el baktım ama alınabilecek araba bulamadım... sıfır almıştım sonundaalbeyaz' Alıntı:vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyormnn' Alıntı:DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:
insan araba almaktan soğuyor
rezalet
. calipso balıkçılığın sahibi satıyor. ilk önce 2004 model, hatasız boyasız bir arabaydı. fiyatı da 23 tü. sonra arabayı görmeye gittim fiyat 24,5 oldu. model 2003 oldu, kapıda boya oldu. bende tamam o zaman hayırlı satışlar dedim