Bu Arabanın ederi nadir ? tavsiye edermisiniz ?

Kodla Büyü

albeyaz

Aktif Üye
Arkadaşlar sahibinden.com ilan numarası :113828641
Bu araç hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum genel bir yorum
İlandaki fiyatı dikkate almadan en fazla ederi nedir ? not : Araç Temiz bir aracın herhangi bir sıkıntısı yok.

Re: Bu urubunın ederi nadir ? tavsiye edermisiniz ?

hocam araba hem 10 yaşında hemde modelinin en boşu olan comfort. sahibi çokk uçmuş. bana göre ederi 19000 filan

Re: Bu urubunın ederi nadir ? tavsiye edermisiniz ?

2003 MODEL ASSTRAYA O KADAR PARA VERMEK DOĞRU DEĞİL BEN OLSAM AYNI PARAYA 2005 -6 -7 COROLLA BULURUM.

BU ARABANIN EDERİ BENCE 18 . EVET 18. FAZLASI ASLA DEĞİL.

GEL 2007 AURİS VEREYİM OTAMATİK VİTES TERTEMİZ 28 E .. BU NE YA

bu opel astracıları anlamıs değilim, hakkaten çok ucuk yazıyorlar fiyatını. :mrgreen:

ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.

her_dem' Alıntı:
ederi 18-19 değilde biraz fazla istemiş yinede. ederi 20-21-22 yani bizim buralarda öyle. tutuyorlar opelleri.
aynen... 18-19'a kesinlikle bulumazsınız, tutulan bir model zaten. 21-22 arası gider bu araç, sahibi çok uçmuş :)

18 diyenler. varsa ben 2-3 tane alayım 18'e temiz, kazasız. en boş dediğin arabada ABS, 2 hava yastığı, klima, dört cam otomatik. daha ne istiyon? corollanın en boşunu 2005 ini sırala bakalım kazasızı kaç para bir bak bakalım....

arabalar ocak ayından itibaren çok fazlaca artmıştır arkadaşlar. bu yinede fazla tabii ama 20 liranın altına düşmezler. 18 liraya artık hyndai admireler veriyorlar

DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:

mnn' Alıntı:
DEFOLSUNLAR ŞEREFSİZLER..BUNLARA İNAT SIFIR ALACAĞIM..ÇEKİP KREDİ NE İŞİM VAR 2. ELDE..ŞEREFSİZLER :verymad:
vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyor
insan araba almaktan soğuyor
rezalet

Bizim okulda yaşlı bi müdür yardımcısı var onda 2002 si var araba 53 binde orjınal km vurugu kırıgı degısenı boyasıda yok.ben bı ara talıp olmustum 25.000 cekmıstı yuh demıstım ama sımdı bu ılanı gorunce ne yapıyo bunlar kudurmus mu dıyorum kendı kendıme

albeyaz' Alıntı:
mnn' Alıntı:
vallahi hocam kızmakta haklısınızda sıfır araba alınca kaskoydu vergiydi en kötüsü aylık ortalama 200 liracebinden çıkıyor
insan araba almaktan soğuyor
rezalet
hocam ben de 2-3 ay 2. el baktım ama alınabilecek araba bulamadım... sıfır almıştım sonunda
bu araba arkadaşın dediği gibi 20-22 arası gider diye düşünüyorum...

ben bu arabayı gördüm hocam payas ta :). calipso balıkçılığın sahibi satıyor. ilk önce 2004 model, hatasız boyasız bir arabaydı. fiyatı da 23 tü. sonra arabayı görmeye gittim fiyat 24,5 oldu. model 2003 oldu, kapıda boya oldu. bende tamam o zaman hayırlı satışlar dedim :)

BBNET
Geri