Bu araba nasıl?

Kodla Büyü
mitsubishi iyi arabadır motorları bir numara şimdi forumda burun kıvıranlar olacaktır ama salla onları hocam fiyat ferformans süper bir araç birde triptonic yani. bunu kullandıktan sonra manuelin amelelik oldugunu görürsün. bence kaçırma bana göre tek sorun rengi

hocam ikinci aracı yeni gördüm 200 000 km yapmış bide 13 yaşında bir araçla lancer ı kıyaslama bence yemişim opelini

yanılıyorsun araba dahisi felan değilim genel muhabbetlerden bahsediyorum ben. VW al ne olursa olsun opelmi ooo tamam modeli yaşı km si hiç önemli değil. Anlamadığım sizin niye üstünüze alındığınız mesajınızı bile okumadan yazmıştım cevabı. Bu işleri öğrenmek içinde km yapmaya araba alıp satmaya gerek yok. Herşeye 2. el penceresinden bakmak ta çok yanlış. Sonuçta en az beş yıl kullanacağını söylemiş arkadaş. Ama yinede ben sözlerimi geri alıyorum. Sen haklısın çok km yaptığın için daha doğru söylüyorsundur.

Mitsubishi kötü bir araba değildir. Hele de motor açısından çok iyidir. Fakat 2. el piyasası da benim için önemli derseniz opel bu yönden istediğiniz zaman alıcı bulabileceğiniz bir araba. Ayrıca Opel bence iyi bir arabadır. Biraz takozluğu vardır ama iyidir.

Yalnız fatihpc hocam manuel arabanın amelelik olduğu konusunda size hiç katılmıyorum. ;)

easytr' Alıntı:
fatihpc' Alıntı:
mitsubishi iyi arabadır motorları bir numara şimdi forumda burun kıvıranlar olacaktır ama salla onları hocam fiyat ferformans süper bir araç birde triptonic yani. bunu kullandıktan sonra manuelin amelelik oldugunu görürsün. bence kaçırma bana göre tek sorun rengi

hocam ikinci aracı yeni gördüm 200 000 km yapmış bide 13 yaşında bir araçla lancer ı kıyaslama bence yemişim opelini

burun kıvıranları salla demiş çok bilmiş arkadaş, asıl seni sallaması gerektiğini arkadaş zaten anlayacak. bu arabanın 2. elini git 10 kişiye sor 9'u önermez. kalan bir kişide senin gibi dayanaksız konuşan biri olacak.boş konuşmayı ne kadar çok seven var. hayatta kaç km yol yaptın kaç araba aldın sattın diye sorsak apışıp kalacak ama sorsan araba dahisi
arkadaş görüşünü yazmış bu kadar ağır eleştiriye gerek yok...gerçekten mitsubishiler iyi araba buna kimsenin itirazı yok ....tek sorun 2. el 2.eli iyi ifdesini belki arkadaş yazdıktan sonra eklemiştir ilk mesajı yazan....

BBNET
Geri