Bu araba nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ilanda belirtilenler doğruysa kesinlikle kaçırılmayacak araba.. hemen görmenizde fayda var :)

bu kadar ucuz vermezler hocam
buna galericiler bile 21 verir
bence uzak durun iyi olsa sizden önce galiciler halleder
tecrubeyle saabittir

pertten yapılma olduğu kesin. ilan doğru olsaydı sahibindene düştüğü an bu fiyata satılmış olurdu, al-sat yapan biri 8-9bin lira kar yapar bu araçtan.

wgolf' Alıntı:
bu kadar ucuz vermezler hocam
buna galericiler bile 21 verir
bence uzak durun iyi olsa sizden önce galiciler halleder
tecrubeyle saabittir

Tecrübe derken hocam başınızdan ne geçti. Hani diyeceğim keşke altınolukta bir öğretmen arkadaş olsada baksa. Gerçekten sıkıntı yoksa yardımcı olan arkadaşada maddi yardımda bulunulur.

the_korsan' Alıntı:
pertten yapılma olduğu kesin. ilan doğru olsaydı sahibindene düştüğü an bu fiyata satılmış olurdu, al-sat yapan biri 8-9bin lira kar yapar bu araçtan.

hocam düştüğü an satıldı zaten :)

vay be adam ilan verdiği gibi satmış bile... demekki çok ucuza vermiş gerçekten...
varya hocam ilanı bizim foruma yazacağına adamı arayıp arabaya baksaydın belkide sen almıştın:))
hayırlısı...

Ne kadar acil olursa olsun o araba düzgün olsa o fiyata satılmaz, 25bin bile deseydi adam havada kaparlardı, araç perttir ama pert kaydı yoktur gibi durum vardır yada buna benzer..

fanfatih' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tr-nin-en-ucuz-meganesi-sanruflu-full-full-80930455/detay#

Buna bak.

Hocam bu 2005 ve km si fazla diğeri 2009 ve 60.000 idi. Ama fiyat aynı, mantıklımı sizce?

Adamı ben sabahtan aradım. Aracın ilk sahibiymiş, dedim plaka istanbul plaka gel al paranı. Altınolukta bir iş iççin acil satılıkmış varsa tanıdığın gelsin baktırsın o alsın üzerine dedi. Ben geleyim dedim sen yetişemezsin öğleden sonraya paraya çevirmem lazım galeriye vericem yoksa dedi.

Sonra altınolukkta tanıdıkta kimse bulamayınca yine kaçtı bu kaçırdığım 3. araba.

BBNET
Geri