Bu araba nasıl sizce?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omr06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam araçtan performans beklemiyorsan alınabilir bir araç. bulabilirsen 1.5 dizelini tavsiye ederim

1.3 benzinli motorlu olanların piyasayı yavaş sayın hocam.Çok tercih edilmiyor.Alacaksan Benzinlide 1.6 motorlara bakmalısın.Ayrıca fiyat çok çok fazla. Ben 1.5 dizelini kullanıyorum.Memnunum.

Yahu akıllıca soru sormuş adam bir diğeride kafasından atmış 11 liraya ne alıyon sen behey zalım arkadaşım :D şahin uno tipo kaça gidiyor da sen bu adama o fiyatı söyleyip kafasını karıştırıyorsun ,

hocam illa bu tip araca bakacaksan inceledim aracın kilometresi fazla boyalarıda fazla oynanan yeri çok bu araba açıkçası sağdan yemiş o fiyata getz de alırsın fiestada albea da yok bundan olsun sedan olsun dersen onada baktım hatası boyası km az olanlar var sitede , ama bizim arkadaş gibi yapabilirsinde albea mıdır nedir alırsın temizinden o fiyatların bir tık yukarısı bir tık aşağısıdır , 11 liraya değil 12 liraya veren olursada arkadaş alsın :D

1.3 motor alma kesinlikle. Fiyat cok yuksek ama piyasa da suan bu durumda maalesef. Ulkede buyuk bir kriz var ama nedense kimse dillendirmek istemio. Gecen sene 10bin olan araba suan en az 15bin olmus durumda. Hersey ayni durumda.

utkuay' Alıntı:
hocam araçtan performans beklemiyorsan alınabilir bir araç. bulabilirsen 1.5 dizelini tavsiye ederim

:+1: 1.3 şehir içi kullanacaksanız yeterli fakat uzun yolda rampalarda çok yavaş kalıyor.

Bu araçlarda en iyisi 1.6 benzinli olanı hocam dizeli kardeşimde var çok sorun çıkardı. Bu fiyatlarda daha temiz araçlar bulabilirsin galericilere değil biniciden satılık araçlara bak

şehiriçinde kullanacam. yeterli olur diye düşünüyorum. dizeli konusunda pek çok kişi aynı görüşte, sıkıntı çıkarıyor, yetersiz vs diyolar. ama fiyat dediğiniz gibi yüksek sanırım. araştırmak gerekecek.

1.3 Şehir içinde çok ekonomik olur. Arkadaşında dediği gibi uzun rampalı yollarda performans alamazsınız.

sağdan darbeli araç bu arabalar bu kadar ediyor mu fiyatlar uçmuş :shock:

BBNET
Geri