bu araba nasıl arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan imece35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Model düşür daha iyi araçlara bak bu parayı buna verme bence. Toyota, vw, astra gibi

bence de hyundai getz neticede 29-30 bin etmez...o fiyatlara 2006 -2007 honda jazz otomatik alabilirsin hocam..

yuh fiyata bak. 3-4 bin daha var sana yeni kasasını vereyim hocam hem de dizelini

Sayın hocam paran peşin ise üzerine az daha kredi çekerek . Sıfır seat ibiza al 10 yıl arkana bakma. Arkadaşım öyle yaptı

fiesta kullanıcısıyım o paraya kesınlıkle ıster sık dişini artır biraz 2012 üstü ibiza al yoksa o paraya 2009-2010 ibiza al , zira ben seat yada vw ya geri dönecem ibiza almayı düşünüyorum

hocam bir getz kullanıcısı olarak söylüyorum bu para bu arabaya kesinlikle verilmez.
opel astra bile alabilirsin bu aralıkta ama sakın getz alma

30.000 bütçeyle getz mi alınır sayın hocam.Honda JAZZ tavsiye ederim pişman olmazsın satarken de mutlak kâr edersin. 20.000 e aldığım otomatik jazzımı keyifle bindikten 3 sene sonra 24.500 e sattım.Karar senin...

Bende bu aracın full olanı dört cam otomatik filan vardı. Dün sattım 52 binde hiç boya değişen yoktu. 2009 model 27.500 tl ye sattım. Eğer dediği temizlikteyse fiyat makul çünkü geçen ay arkadaşıma aynı temizikte boyasız değişensiz 40 binde 29 bine aldık 2010 modelini.
Hyundai'a o para verilirmi biniciysen o ayrı bi konu ama piyasa böyle sen ister ver ister verme o paraya satılır o araç.

ben bu tarz ilan verip enayi arayanlara msj atıyorum 8-10 bin aşağısına olur mu diye...bunada 22 bin olur mu diye msj attm...ikinci el piyasası arttıkça fırsatçılarda arttı...tövbe yaa....

Artık piyasada araba konusunda olsun emlak konuaunda olsun sömür sömürebildiğin kadar mantıığı var...

imece35' Alıntı:
yalnız yaris iyi gözüküyor;değerlendirilebilir ama galerinden dikkat etmek lazım..SAhibinden bulursanız alınabilir...sonuçta toyota..28 - 29 'a alabilirsin..piyasa yüksek..

Aynı aracın 2009 otomatiği var bende. Arabayı savunmuyorum kalitesi ortada. Ama fiyat konusunda yanlşlıklar var 23-24 demek sahibine haksızlık olur. Araç manuel vites olsa da 25-26 eder, o bile etmez diyen kaç km'de olduğuna, modeline falan bir daha baksın lütfen. Ben de aynı şekilde Honda Jazz, Opel Corsa, Vw Polo gibi araçlara baktım ama arkadaşın söylediği gibi çiziksiz derecede otomatik bir tanesini alamazsınız o fiyata bu araçların. Alsanız da 2005 falan olur ki arada 6 yaş ve km farkı olur.

Araca gelince vitesi tam otomatik, tiptronik vs bir dalga yok, elektronik bir aksam yok DSG'ler gibi falan. O yüzden dünyadaki en az arıza veren otm şanzıman tipi bu. Vites geçişlerini falan hissetmezsiniz. Motor ilanda yanlış girilmiş 97 beygir gücündedir. Ha otm vitesten dolayı çok atik bir araba değil. sakin şehiriçi kullanıma uygun. Yakıta gelince şu anda benim araba 55 kuruşu rahat yakıyor şehiriçi. Şehirdışı da 30krş falan yakıyor. tüp yok.

BBNET
Geri