Bu araba konusunda fikirlerinizi bekliyorum

Kodla Büyü
deli yakar..servis maliyeti çok tuzludur..km. yüksek bakım maliyetleri artar..otomatik şanzıman olası arıza durumunda fena patlar..bu araba öğretmen adama kanımca biraz fazla..ha bide galeridense bence hiç bulaşma..o paraya bu araba ayarında çok daha temiz arabalar bulursunuz..

a3 ler az yakıyo diye biliyorum ama sen yine de araştır. ben de çok beğeniyorum bu arabaları. millet astralara bu parayı çekiyor :) bence fiyatı da güzel

Hocam fiyatı uygun, kendi servisine gösterin mutlaka 150-200 bir para verirsiniz ama içiniz rahat eder, tüp taktırmanız şart, bunun 2008 ' ini 15 gün kadar kullandım ş.içi klima açık (lt olarak hesap etmedim ama lpg 2,05 TL civarındaydı km de 200-220 kr yaktı, güven veriyor insana, otomatiği çok iyi geçişleri hissettirmiyor sarsma yok, ses sistemi kaliteli ekstra birşeye para harcamana gerek bırakmıyor...

Öyle bakım masrafı vs çok takılma hocam, bu kmden sonra servise girecek haliniz yok nasılsa..

araba güzel, benzin derdin yoksa alınır, ancak benzinli ve otomatik olması benzin tüketimi fazla. araba istanbulda, galeriden; düşünmek lazım. dikkatli olmak lazım. servise kesinlikle gösterilmeli.

Yorumlarınız için teşekkürler hocalarım biraz araştırdım yakıtı konusunda farklı söylentiler var 8 ile 10lt arası yakıyomuş tüp şart gibi en çok da masraf çıkar mı diye düşünüyo insan bakalım nasip bi gidip bakacam satılmazsa tabi :)

dizeline bile 450bine kadar binersin diyorlar vw, audi vb arabalar için. Eğer gerçekten temizse binilir. Değilse çok masraf açar. Parçası tabiki megandan falan pahalı olacaktır ama megan kadar kolay kolay bozulmaz. Aynı sınıf arabaları lifte kaldırıp altlarına bakın, sadece ön takım farkı yeter. Kaza bela veya başka birşey olmazsa sadece bakımlarını yaptırmaya gidersiniz. Ancak bilmeyene veya her ustaya açtırılacak bir araba değil.

başbakan audili bilgisayar öğretmeni görürse değil zam maaşlarımızda indirim yapar animallah... :puhaha:

BBNET
Geri