Bu araçlardan hangisi tercih edilmeli.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo810
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo810

Site Gezgini
Arkadaşlar 22000 gibi bir bütçem var.Bazı araçları araştırıyorum.Bunlar
1-Hundai Accent Era 2008 dizel 1.5 motor
2-Renault Magane II 2006 1.6 benzin
3.WW golf 4 2001 1.6 benzin comfortline
4.ford focus yeni kasa 2005 1.6 motor
veya sizlerin bu bütçeye uygun araç tavsiyeleriniz. sene de 20.000 civarı km yaparım,dizel yada benzinli olmasının önemi yok.yakıt yüketimim önenli.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

bütçeye göre hyundai tavsiye ederim. Araba aldıktan sonra iş bitmiyor. aralarında gördüğüm kadarı ile dizel olan bir tek o var. Benzin parasını düşün ayda ortalama 50 TL karın oluyor dizelle benzin farkından.
hem hyundai de çok kötü bir araba değildir.
ama sana fiat puntonun dizelini tavsiye ederim. 1.3 olunca vergidende kar ediyorsun :)
ama yok benim için önemli değil diyorsan Focus

hocam;
benzinli yada diesel olmasının önemi yok. yakıt tüketimim önemli.

cümlesini çözümleyebilirsem eğer yorum yapacağım ama. cümle karmaşık geldi bana. bir kişi için yakıt tüketimi önemli ise aracın benzinli yada diesel olmasıda önemlidir bence.

Ben golf severim ama focus mantıklı duruyor. Dizel düşünenler için hyundai çok cazip. Megane alma.

bence era gerçek bi araç bile değil.oyuncak.Aracımı kullanırken keyifte alayım diyosan VW grubu sana uyar.

2004 model toyota avensisi 1,6 comfort 23.000 tl bulabilirsin
bence hepsinden iyidir.

ilk baktığın zaman hatta dışarda bu 4 aracı görsen kesinlikle focus dersin ama aldıktan sonra iş öyle değil, vergisi-bakımı-muayenesi--kaskosu-sigortası derken-cartı curtu derken senelik bi sürü para gidiyor, bunu bi şekilde kapatmanın yolu da ekonomik arabaya binmek
Ben olsam hyundai alırım güzel araba binilebilir.
focusun yolun ve motor dizelse bide sesi içeri veriyor
megane tutulan bir markanın ürünü,parçalar ucuzdur,servis boldur ama sağlam araba olmadığını düşünüyorum,sağlam olsa o kadar tutulmaz ve parçası ucuz olmaz,
golf modeli en eski ama sağlam bi o kadar da parçası pahalı derler
lafın kısası hyundai tavsiye ederim

TABİKİ TOYOTA COROLLA
BU PARAYA 2003-3004 TÜPLÜ 1.6 110 BEYGİR BİR TOYOTA COROLLA DÜŞÜNMELİSİN BENCE
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA HB MODELLİ Bİ ARAÇ ALMAK TARAFTARISIN BU ARACI HB Gİ VAR SÜPER
BEN KULLANIYORUM.....

yalnız arkadaş başlığı atmış ama kendisi ortada yok. başlığı açtıkta sonra acaba kendisi takip ediyor mu?

BBNET
Geri