Bu Araç Sizce Nasıl

Kodla Büyü
attan inip sıpaya binmeyi kendine yakıştırıyorsan süperdir.
ama araba olarak aile isen tavsiye etmem canlarını hiçe sayarak bu aracı alıpta uzun yola sakın çıkma.

Bu paraya bu araca binilmez. Genede sizin hesaplarınız nasıl bilemiyoruz. Şekil ve şemal olarak düzgün görünüyor. Bayandan araba alınmaz ama şansınızı deneyin. Belki kuş taşa değer. :)

yav bu Hyundai nasıl araba yaparsa yapsın içini kamyonet gibi yapmaktan vaz geçmedi bir türlü...
arabanın ön döşüne bakınca Kia Çerez geliyor aklıma. Arabada biraz da estetik olmalı.
Hocam 3-5 bin daha varsa Megane II 1.5 dizel al. uğraşma hundai filan... parana yazık bence...

hocam bu kadar para bu araca verilmez bence de.biraz daha eski model ama işe yarar bir araç almak daha mantıklı.polo fiesta mantıklı...

valla çok kararsız kaldım bir de bu benim 2 yıldan 6. arabam olacak kafam çok karıştı.

Arkadaşlar Fiorino veya Bipper tarzı araç düşünüyorum ama sizin tavsiyeniz ne olur? Kullananlar varsa görüşlerini yazabilirler mi?

valla hocam bende o fiyatlara araç arıyorum ama benzinden oldum olalı uzak duruyorum dizel c3 ilgimi çekiyor bu ara tavsiye ederim sanada belki hoşuna gider

noktanet' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlar 2008 focusum vardı sattım 34 bin e daha ucuz yollu bir araba alacağım kısmet ise http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...an-kusursuuz-ve-ucuz-full-getz-98755804/detay bu araba sizce nasıl 19 bin liraya
arabanın piyasası ederi bu doğru ama.. araba küçük ve uzun yola gitmez. sadece şehir içinde kullanacaksan yeterli. eğer uzun yola giderim sürüşü konforlu olsun diyorsan sedan arabalara bak. hundai alacaksan illa era modellerine bak..

BBNET
Geri