bu araç nasıllll?

Kodla Büyü
hocam amcamın oğlu bu modelin 128 bin kmdeki aracını 18.000'e bırakmıştı. O da çok tanıdık hatrını kıramayacağı bir abiye vermişti. Çok ucuz bu fiyat.

mslk' Alıntı:
hocam amcamın oğlu bu modelin 128 bin kmdeki aracını 18.000'e bırakmıştı. O da çok tanıdık hatrını kıramayacağı bir abiye vermişti. Çok ucuz bu fiyat.
valla aga ben de şaşırdım az çok fiyatları hakkında bilgim var,banada ucuz geldi,pazarlıkla 15 e bırakır mı acebaaa :puhaha: :puhaha: :puhaha:

çok tırışka bir ilan. naçizane tecrübem şu artık, fiyat düşükse tereddütsüz uzaklaş. hele hele internette

ya dolandırıcı ya da fotoğraftaki aracın duruşuna göre taklalı pert kayıtlı bir araç

hocam arar sorarsınız ve dersinizki yanımda sanayici akadas getirecem dedikleriniz dısında cıkmasın diye uyarın .ve fiyatın ucuz olma sebepleriniden biri siz karıslastırma yaparken comfortline modeli ile karsılastırmayın bu araba basicline

cep numarası verilmiş, arayıp öğrenmek daha mantıklı, içinizde suphe kalmaz en azından.

hocam bende 2001 1.4 confortline polo var 68.000 km de tüp taktıralı 1.000 oldu daha ben o fiyata vermem şahsen fiyatı düşük gibi arayıp öğrenin isterseniz belki paraya sıkışıktır....

Abim urfada. Aradı açmıyor. Siz aradınız mı acaba görüşen oldu mu? Araç takla atmamışsa fiyat iyi :)

hocam hem ucuz hemde boya değişen vs açıklama yapılmamışsa uzak durmakta fayda var:)

BBNET
Geri