Bu araç nasıl, yorumlarınızı benim için çok önemli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1muamma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
araci bi sorgulatin pert kaydi var mi hasar kaydi ne kadar

bu satıcılar bizi iyice paranoyak etti hocam. bu arabayı gözün kapalı al derim, ama ilginçtir ki fiyat çok uygun olunca kıllanıyor insan. (halbuki aradığımız uygun fiyatlı, iyi bir araba) Hocam bu arabayı iyi bir sorgulat, iyi bir ustaya götür. bişey çıkmazsa o zaman kaçırma...

Reno almayin hocam yaa. Bu kadar kalitesiz bir araba olamaz. Hyundai i20 test edin farki goreceksiniz

selcuklu' Alıntı:
Fiyatı olağan dışı uygun gibi geldi bana. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Hocam aracın megane olduğunu düşünürek yorum yaptım. Symbol fiyatları hakkında pek bilgim yok. Yorumum sizi yanıltmasın.

2010 modeli de bende var. ama fiyat dediğiniz gibi çook uygun değil. alınabilir. tabi daha pazarlık payı da vardır.
yakıtı çok iyi diyorlar ama ben kendim kullanıyorum lpgli araçlar daha az yakıyor :).
65 beygir ama tork yüksek sayılır o yüzden iyi kaçıyor.
konforlu bir araç değil tahmin ettiğiniz gibi ama fiyat/performans oranı iyi :)
kullanma klavuzunda isofix yazıyor ama benimkinde isofix yok. lazımsa bir kontrol et derim.
ön konsolun fotoğrafını hiç çekmemiş acaba direksiyon simidi veya ön tarafta herhangi bir yer çok mu aşınmış sorusunu getiriyor akla. tabi kilometreyi de kontrol etmek gerekli.
satarken renk sorun çıkarabilir.
89 bin kritik bir km. zira 60 bin bakımları(triger vs.) yapılmadan araba bu kilometrelere gelebilir ona da baktırın.

2011 Symbole bineceğinize 2007 fiestaya binin daha iyi.

Yani demem o ki kalitesiz bir araba. Çünkü kullandım. Ama piyasası var ve az yakıyor.
Bunun yerine daha düşük model kaliteli olan arabalara bakabilirsiniz. Bu araç ise biraz uygun fiyatlı bir kaskocuya şasi numarasından sorgulatın eğer alacksanız.

BBNET
Geri