Bu araç nasıl.Jetta

Kodla Büyü
çok para be hocam..100 k ya merdiven dayamış neredeyse 6 senelik araba ..her yerinde hava yastığı var ama direksiyondan kumandalı bi radyo Cd çalar .. bile yok..bence o paraya daha güzel seçenekler bulabilirsiniz.

jetta güzel araba ama bu aracta boya ön kaputta o sıkıntı olur. 2-3 fazla verip kazasızı almak daha iyidir.

fiyatı biraz yüksek gibi geldi. hocam kaputtaki boya neden acaba? çizik mi darbe mi.biraz fazlaya midline ya da comfortline almanı tavsiye ederim.

jetta alacaksan comfortline olanlara bak hocam yada en azından 2007 model üstü midline olanlara.. ilandaki primeline yani en baz modeli ve tutulmuyor pek fazla. o arabanın ederi 27-28 bin anca

En son 30000 bıraakıyor.Ön kaput çizik boyası.Benimde içime yatmadı ama araba aramaktan bıktım. Almayı düşünüyorum.

hocam fiyat gerçekten yüksek acele etme. kaput çizikten dolayı boyalıysa 27 e al. 2008 ini 30 a bırakıyorlardı bayramdan önce.

hocam kaput boyalı ve ön çamurluk değişmiş ise ağır kazası var gibi geliyor arabanın mukavemet ve sürüş dinamikleri problem olabilir. ayrıca satacağınız zaman problem olur bence (ben araba bakarken eğer kaputta boya var ise direk olarak o arabayı eliyorum)

kaputta boya çamurluk değişmiş. çok büyük ihtimal kazalı araba. Bence hiçyaklaşma hocam. Satarken problem yaşarsın. kaputta boya dedimi direk eliyorum ben arabayı

BBNET
Geri