Bu Araç Nasıl Bu Fiyata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
cook cook para
ben olsam almazdım
onun yerine 2000 2001 opel astra alabilirsin
o cihazın en cok edeceği rakam 11000 tl dir.

Eğer arabada sadece dedikleri gibi lokal boya varsa ve bu durum senin için sorun olmazsa alabirsin... Kullanmış biri olarak yakıtı fena değiğl bir depo ile şehir içinde motor diri ve işlem görmemişse 350km yapabilirsin, şehir dışında ise ortalama 90-100km hızla 600km yol yapabilirsin... Daha öncesinde ciddi bir işlem görmemişse sanayiye uğratmaz... Benzinli kullanıldıkçada gidiş açısından ataktır...

accentler iyidir.zaten bu fiyatlarda alabileceğin çok araba yok.1.3 olmasına bakma çekişi iyidir...

o fiyatlarda 96-98 corolla bulursun hocam. Ben olsam almazdım. Geçenlerde bunlardan birisi önce kaldırıma arkasından dükkan önündeki güneşliğin demirine vurdu ve tanınmaz hale geldi.

:o sakın bulaşma hacım. bu kadar paran varsa jip al :) suzuki vitara 3-5 k :)
saygılar

hyundaide fiyat/performans iyidir

biraz pazarlıkla alınabilir sorunu yoksa..

öyle söylendiği gibi dandik bir şasesi yoktur çarpınca yamulsun.. sınıfındaki diğer araçlardan da da ağırdır, ha bu yakıtın biraz fazla gitmesine sebep olur o ayrı..

şurda söyle kaza yapmış şöyle yamulmuş gib yorumlar biraz cahilce geliyor bana kimse kusura bakmasın.. kazalarda bir sürü faktör vardır..

bu arada corolla, astra C sınıfı Accent B sınıfı araçtır..

hyundai sonatası,santaFE'si dahil uçan teneke sınıfındadır :) nerede kimin ürettiği değil kullanılan malzeme önemli. adamlar ucuz araba yapıyor. o da kaliteden ödün verdiriyor bu durum aşikar. hala bunu görmek istemeyenleri anlamak zor.

saygılar

hyundai in bu kasaları hiç tutulmadı bi önce ki accentler bile daha iyiydi..ben tavsiye etmem uçan teneke sınıfında ki araçlardan bunun yerine marea-brava lara baksanız daha iyi dir diye düşünüyorum...bu arabalarda ne konfor-ne yol tutuş ne güvenlik hiç bi şey bulamazsınız..Allah'a emanet gidersiniz..bizzat 2000 modelini kullandım 2 ayda sattım...hiç memnun kalmadım..
al hocam linki incele..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 4824/detay

2000 model Hyundai 1.3 Lx kullanıyorum. Güvenlik paketi (ABS + 2 Hava yastığı) , klima mevcut. Araçtan gayet memnunum.
Bir araca binmeden nasıl yorum yapılıyor anlam veremiyorum.

opian' Alıntı:
o fiyatlarda 96-98 corolla bulursun hocam. Ben olsam almazdım. Geçenlerde bunlardan birisi önce kaldırıma arkasından dükkan önündeki güneşliğin demirine vurdu ve tanınmaz hale geldi.

nerede hocam o corolla?

BBNET
Geri