bu 8. sınıflar bi acayip

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
8. sınıfları bazen konu anlatımı bitince serbest bırakıp NSS de izliyorum. O kadar garip şeylere bakıyorlar ki aklım şaşıyor 40 yıl düşün sem aklıma gelmeyecek şeyleri araştırıyorlar.

zombiler, dizilerdeki erkek oyuncular, trendyol, morhipo, kamyon resimleri :D

hangi hayvansınız,açılan facebook,açılan oyunlar...genelde bu aramaları yapıyolar :)

bizim öğrencilerde bebek yiyen çinlilere kafayı takmışlardı. sürekli onlara bakıp duruyorlardı ne anlıyorlarsa bende netoptan direk müdahele ediyordum.şimdi araştırma ödevi şartıyla serbest kalıyolar :)

birde dizi oyunculaına bakmazlarmı sinirlerim oynuyor çok kızıyorum onlara.
kızlar uzak doğu erkeklerini baya bi araştırır oldu bu aralar. televizyonda bir dizi varda benim mi haberim yok.

diziler bebeleri çok etkiliyor bide facebook, aynı kalıptan çıkmış gibiler

özellikle kızların aklı 5 karış havada. akılları mankenler, diziler ve elbiselerde. Benimde kızım var daha 2 yaşına girmedi. bunları görnce korkuyorum öyle olacağından.

Bebide en sinir eden şey hangi hayvansıniz diye bir uygulama açanları görünce deli oluyorum sonra ben hangi hayvan olduklarını tahmin etmeye calisıyorum

kavga eden köpekler, dünyanın en çirkin hayvanı, en büyük yılanı, güvercinler, saldırgan köpekler diziciler şarkıcılar ismail yk kurtlar vadisi
defalarca girmeyin dememe rağmen hiçbir şey değişmedi.

Bizimkiler Dyned yüzünden ders işletmiyorlar ingilizcenden performans notları düşük olacak diye derste dynede gireceklerimiş, deli oluyorum bu duruma, çocuklarla sürekli gerginlik yaşıyoruz. zar zor ders işliyorum

CosmoKRAMER' Alıntı:
kavga eden köpekler, dünyanın en çirkin hayvanı, en büyük yılanı, güvercinler, saldırgan köpekler diziciler şarkıcılar ismail yk kurtlar vadisi
defalarca girmeyin dememe rağmen hiçbir şey değişmedi.

+
semum, dabbe, 3 harfli, Kuranı yırtan kız, hangi hayvansınız? ,birbirlerinin isimlerini yazıp cıkan fotolara gülüşmeler :? :?

BBNET
Geri