Bu çiçeğin adı nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bilemedik.Evimizde ve yeni meyve verdi.
Kusura bakmayın.Android tapatalktan bu başlığı açtım.
Cevaplarınız? Lütfen.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1429162717720.jpg
    uploadfromtaptalk1429162717720.jpg
    79.7 KB · Görüntüleme: 548
Re: Ynt: Bu çiçeğin adı nedir

Bu karede ise sanırım yeni açmak üzere olan meyvesi. Henüz 10x25 mm boyutlarında

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1429163428626.jpg
    uploadfromtaptalk1429163428626.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 537
Nasıl kullanacağım
Biraz detay yazarsanız sevinirim.
Sanırım google resim arama dan bahsediyorsunuz. Ben hiç kullanmadım.

Evet hocam, Chrome tarayıcıdan google.com'u açıyorsunuz. Yukarı sağ köşeden "Göreseller" tıklıyorsunuz. Ortadaki arama satırının içinde, sağ tarafında fotoğraf makinası resmi var oraya tıklıyorsunuz. Fotoğrafın linkini yada kendisini yüklüyorsunuz ve ara diyorsunuz. Tabii fotoğrafın net ve yakından çekim olması önemli.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 498
  • 2.jpg
    2.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 498
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 498
Re: Ynt: Bu çiçeğin adı nedir

Teşekkürler hocam.
Akşam deneyeceğim.Duymuştum ama gereksiz demiştim.Lüzum oldu işte..merak edenler var çiçeğin ismini.
Sizde görsel aramayı (Allah razı olsun) sağolun zahmetlice ve detay anlatmışsınız.
Çok güzel bir yöntem bu.

Google görsel aramada ancak benzer resimler çıkıyor tam sonuç yok.
Kendi vesikalık resmimi arattırdım.
Benzer görseller de Putin' den justin bieber'a kadar farklı 50 görsel buldu.Bence Başarısız bir uygulama.

Hocam google'nin sizin resminizi tanımaması normal, yani bizi de tanımıyor. Zaten tanısaydı ve şak diye çıkarsaydı, Allaaaaah o zaman google tüm memleketi fişlemiş demektir.

Ama çiçeğin net fotoğrafını ve belki birkaç değişik açıdan çekilmiş fotoğrafını ayrı ayrı aratarak bulabilirsiniz. Sonuçta çiçek bu, dünyanın her yerinde yetişebilen, işte filanca familyadan filanca türden bir çiçek, onu bulması lazzım.

Ben de zannettim ki
Sokakta uzaktan bir kaç HD kaliteli fotoğraf çek.Tanımadığın İstediğin yüzü seç-kopyala ve yükle.Tesadüf bu ya. Google amca, faceBokk ta indexleme yapıyor ise bu kişinin face kimliğini bul. AKLIMA GELDİ..BU ACABA MÜMKÜNMÜ?
Gerçi bende face yok ve okul sitesindeki fotoğrafımda çok çok eski

Hocam patlıcangillerden bişey bu. Şaka yapmıyorum yapraklar ve çiçekleri patlıcanı andırıyor.

BBNET
Geri