BTY Yeni Müdredat Hayırlı Olsun!!!

Kodla Büyü
Asıl benim ilgimi bu çekti arkadaşlar. Acaba ilkokula gelme gibi bir şansı mı var bizim dersin? Olsa süper olmaz mıydı?

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM (1-4. SINIFLAR)​

Sınıf öğretmenleri isterse serbest etkinlikler derslerinde bu programı takip ederek ders işleyebiliyor.
Yani kısa vadede pek olası değil gibi.

Son düzenleme:
3 ve 4.siniflarda bilisim yerine STK'lardan gelen din ve ahlak ogreticileri geliyor.Benim okul böyle.Gecen sene müfredat boyle idi bu senede aynı.

Bu yazıya göre ortada yeni müfredat falan yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250822_162451_Documents.webp
    Screenshot_20250822_162451_Documents.webp
    108.4 KB · Görüntüleme: 275
Hasılı kelam az önce SMS geldi, mebbisten kontrol ettiğimde haftaya 2 günlük " 2.01.03.01.228 - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İlköğretim Bilişim Teknolojileri Dersi Öğretim Programı Kursu" res'en atanmış.

Çok da bekletmeyecekler galiba..

Sayın Hocalarımız, lütfen eğitimde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin ders saati ile ilgili iyileştirme yapılmasının gerekliliğini dile getirebilir misiniz?
Dersimizin her kademede (ortaokulda) haftada en az 2 saat zorunlu olmasını istiyoruz. Yabancı dil ağırlıklı sınıflar ve çoklu yabancı dil uygulamalı okullarda da bizim dersimiz olmalı.
Hepinize kolaylıklar dileriz. İnşallah verimli bir eğitim olur.

Yeni müfredatla ilgili ttkb.meb.gov.tr, tymm.meb.gov.tr ve mufredat.meb.gov.tr'de güncel herhangi bir program paylaşımı göremedim. Kitap falan da yok. Bugünlerde eğitici eğitimi veriliyor olması lazım. Programa nereden ulaşacağız bilen var mı?

3gunluk egitime alınacağız galiba sonunda 2 saat icin ölçme değerlendirme yaziyor sinav mi olacak seminer bitiminde olacaksa 50yi gecemezsek 5lere derse giremeyecek miyiz, müthiş olurdu ders saatim düşerdi 😆

ilksms
Geri