BTY KURSUM İPTAL EDİLMEK İSTENİYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sftcrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşlar @light hocam sanırım kursu yanlış yorumladınız. Haftasonu kursunda liseden öğrencilerim ziyarete geldi bikaç soru sordular aynı zamanda . 5.sınıf öğrencileri içeri girerken koşa koşa geliyorlar, liseden gelen öğrencilerim yorumu şu :"hocam hayatımda ilk defa bi öğrencinin bi derse gülerek geldiğini görüyorum"
Sayın hoclaarım, öğrencilerin bu derse ihtiyacı var, bende kursta 5-6 scratch anlatıyorum. aşağı da bu hafta sonu gelen öğrencilerimden birinin yaptığı oyun var. Benim hoşuma gitti paylaşayım istedim. Umarım kurslar kapatılmaz, öğrencilerde öğretmenlerde üzülmez.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar Kursum 15 Mayıs İtibariyle kapatılmış buna dayanak olarak Şanlıurfa Valiliğinin görüş yazısına istinaden okulumun il milli eğitime yazdığı yazının cevabı gösterilmiş. Ancak gelen yazı ile kursum kapatılması mümkün değildi. İdareyle daha fazla uğraşmak istemediğimden kursumu kapattım. Daha sonra milli eğitimden telefon gelmiş kurslara bu yıl devam etsinler ama seneye kesinlikle açtırılmayacak denmiş. :scared:

BBNET
Geri