BTY E-Okul Not İşlemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wertyu6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wertyu6

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar e-okulda hangi sınıfa hangi notlardan kaçar tane verdiniz?

Sınıf 5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf
Sınav ? ? ? ?
Proje
Ders Etk.K.

5 ve 6. sınıflar
Toplam 10 sınıf var.
# 1. yaz.
# 2. yaz.
# Ders içi etkinlikleri Değerlendirme 2'şer tane not
# Davranış notunu şube rehber öğretmenleri girecekmiş yazı öyle diyor ona dokunmadım.
Proje alan yoktu Bilişim'den.

5. ve 6 sınıflarda toplam 16 saat ders var. 2 tane sınav 1 tane de ders içi etkinlikleri değerlendirme notu vereceğim.

5 ve 6larda 1.yazılı 2.yazılı, 2.yazılıları bu hafta yapıcam.. ders içi performansa da 1 not veririm herhalde..davranış notlarını az önce girdim..geriye de bişey kalmıyor zaten:)

2 tane sınav. 5 lere uygulama yapmıştım.Onların ortalaması bir derse içi,bir tanede kendi kanaatime göre toplam 2. 6.sınıflara 2 sınav 2 tane ders içi vermeyi düşünüyorum...Proje alan yok...

ozlem22' Alıntı:
5 ve 6larda 1.yazılı 2.yazılı, 2.yazılıları bu hafta yapıcam.. ders içi performansa da 1 not veririm herhalde..davranış notlarını az önce girdim..geriye de bişey kalmıyor zaten:)

davranış notlarını sınıf öğretmenleri verecek hocam.

8 lerin dersine giren yok mu arkadaşlar?

wertyu6' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

davranış notlarını sınıf öğretmenleri verecek hocam.

8 lerin dersine giren yok mu arkadaşlar?

Geçen sene de aynı şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam.Dediğiniz gibi biz girmiyoruz.

ders içi etkinliklere katılım notunu ölçeklendirmesini nasıl yaptınız bn gecen sene derstte yaptırdıgım uygulamalara göre bi ölçek hazırlamıştm klasör açabilme(10 puan)... gibi

Arkadaşlar ben davranış notuyla ilgili sınıf öğretmenleri verecek diye birşeyler hatırlıyorum demiştim ama okuldaki öğretmen arkadaşlar öyle birşey olmadığını söylüyorlar.Hatta benim eokul sistemime girdiğimde sadece benim ders görünüyor.Bu bilginin bir dayanağı var mı? Ben geçen seneden de böyle birşeyler hatırlıyor gibiyim.

a-anil06' Alıntı:
Arkadaşlar ben davranış notuyla ilgili sınıf öğretmenleri verecek diye birşeyler hatırlıyorum demiştim ama okuldaki öğretmen arkadaşlar öyle birşey olmadığını söylüyorlar.Hatta benim eokul sistemime girdiğimde sadece benim ders görünüyor.Bu bilginin bir dayanağı var mı? Ben geçen seneden de böyle birşeyler hatırlıyor gibiyim.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ madde 29:

Davranışlar

MADDE 29 – (1) İlköğretim kurumlarında;

a) Ders yılının her döneminde öğrencilerin davranışları, Davranış Puanı Ölçütleri EK-4’de verilen ölçütler kullanılarak ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise şube rehber öğretmeni tarafından aynı sınıfta ders okutan diğer öğretmenlerin de görüşleri alınarak "(1) Geliştirilmeli", "(2) İyi", "(3) Çok iyi"; şeklinde değerlendirilir.

b) Değerlendirme sonuçları e-Okul sistemine işlenir ve çıktısı alınan çizelge, öğretmen tarafından dönem sona ermeden 5 (beş) gün önce okul yönetimine teslim edilir.

müdür davranış notlarını girmiş olanlar silmesin öyle kalsın dedi. ben girmiş oldum yani bu durumda..

BBNET
Geri