cms1982 Üye Mesajlar 24 11 Kasım 2013 #1 Bu da benim yazılı sorularım Forumlardaki arkadaşlara teşekkürler bu arada, onların yazılı sorularından da faydalandım. Ekli dosyalar BTY Yazılı 1.1.rar BTY Yazılı 1.1.rar 282.6 KB · Görüntüleme: 1,168
Bu da benim yazılı sorularım Forumlardaki arkadaşlara teşekkürler bu arada, onların yazılı sorularından da faydalandım.
I impetus23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 590 11 Kasım 2013 #3 ya o değil de 5 lere gelecek sene ne anlatacağız ben de onu merak ediyorum
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 11 Kasım 2013 #4 impetus23' Alıntı: ya o değil de 5 lere gelecek sene ne anlatacağız ben de onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam bu sene kelime işlemci, sunum programı. Seneye algoritma, hesaplama programı, veritabanı.
impetus23' Alıntı: ya o değil de 5 lere gelecek sene ne anlatacağız ben de onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam bu sene kelime işlemci, sunum programı. Seneye algoritma, hesaplama programı, veritabanı.