paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 628 31 Mart 2017 #1 2. Dönem 6 Nisanda yapacağım sınav soruları, İnternetten derleyip düzenledim... 5. Sınıf ---> Word Sınavı 6. Sınıf ---> Scratch Sınavı Ekli dosyalar 5. Sınıf Sınav ve Çalışma Kağıdı.rar 5. Sınıf Sınav ve Çalışma Kağıdı.rar 91.7 KB · Görüntüleme: 946 6. Sınıf Sınav ve Çalışma Kağıdı.rar 6. Sınıf Sınav ve Çalışma Kağıdı.rar 709 KB · Görüntüleme: 871
2. Dönem 6 Nisanda yapacağım sınav soruları, İnternetten derleyip düzenledim... 5. Sınıf ---> Word Sınavı 6. Sınıf ---> Scratch Sınavı
G goldenboy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 380 31 Mart 2017 #4 teşekürler hocam tam da böyle bişey arıyordum süper oldu
paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 628 31 Mart 2017 #8 goldenboy' Alıntı: teşekürler hocam tam da böyle bişey arıyordum süper oldu Genişletmek için tıkla ... Hocam bende çok aradım da ondan dolayı yükledim. Soruları ben yazmadım derledim ama güzel oldu. Güle güle kullanın...
goldenboy' Alıntı: teşekürler hocam tam da böyle bişey arıyordum süper oldu Genişletmek için tıkla ... Hocam bende çok aradım da ondan dolayı yükledim. Soruları ben yazmadım derledim ama güzel oldu. Güle güle kullanın...
Y yusufziya41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 31 Mart 2017 #10 Teşekkürler. Elleriniz dert görmesin.