BTS ye yeni bilgisayar alalım mı?

Kodla Büyü

beyzadem

Aktif Üye
Arkadaşlar okulum yatılı bir okul ve bana ödenekten bir miktar para ayırmış idare. bende sınıfımda bulunan 10 tane faz 2 celeron işlemcili kasalarımı yenilesem diyorum. Aklıma bir şey takıldı size sorayım dedim. Meb in bilgisayar sınıflarını okullar kendi imkanlarıyla yenilemesinler diye gönderdiği bir yazı var mı? benim bildiğim sınıflara projeksiyon ve bilgisayar almasınlar akıllı tahta göndereceğz diye vardı. ama bts sınıfları ile ilgili bir durumun olup olmadığını siz biliyor musunuz? bir de faz 2 lerin ne zaman yenilineceğine dair bir bilgi var mı?

arkadas bt sınıfları zaten kapatılacak kanaatimca sen nie yeniliosun. akıllı tahtalar gelecek !!!!!!
yani umut dünyası işteee

:+1:
Haklısınız arkadaşlar. Ben de 4 sene ilköğretimde çalıştım mouse alırken bile 2 defa düşünüyordum. Ama lise farklı hele bir de yatılı ise çok farklı.
Hocam akıllı tahta geldi zaten. Hoş aklından biraz zoru var. Çöktürmatik tahtalar :puhaha:
Bts sınıfı her zaman lazım bence yeniliyeyim 5 tanesini. ben gitsem dahi idare veye başka okula faydası dokunur

Yatılı okulda çalışan biri olarak ben olsam elimde imkan da varsa yenilerdim bilgisayarları.

yenile hocam hiç düşünme sen ya hatta eskileride sınıfında kalsın ne kadar çok bilgisyar o kadar sana kolaylık külüstürleri külüstür öğrencilerin kullansın

BBNET
Geri