ozgur917
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar sınıfını öğrencilere açtığımda kullanan öğrencilerin kaydını kağıt üzerine aldırtıyordum (görevli öğrenciler aracılığıyla). Gereksiz kağıt ve toner tüketimi oluyordu, bir de geçmişe dönük bir kayıt için kağıtların arasında uğraşıyordun. Bunu düşünerek bir program yazdım ve sizinle de paylaşayım dedim. İlk sürüm ücretsiz
özelliklerini ekran alıntılarından da anlayabilirsiniz. Güle güle kullanın.
Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kullanım ve Süre Takip Programı
Bu program Bilişim Teknolojileri Sınıfının (BTS) ders dışında kullanımını takip altına almak için hazırlanmıştır. Böylece sınıfın kullanımı sırasında
oluşabilecek aksaklıklar bir ölçüde azaltılmış olacaktır.
Süre kısıtlaması: Standart olarak 30 dakikadır. 30 dakika sonrasında süre göstergesi kırmızıya döner.
Kayıt: Bitir butonuna basıldıktan sonra veri tabanına kayıt yapılır. Çıkış yapıldığında başlatılan tüm butonlar bitirilmemiş olsa dahi kaydedilir.
Günlük Kullanım: Günlük ve belirli tarihe göre kullanımını takip edebilirsiniz.
Bireysel Kullanım: Öğrencilerin birey bazında bilgisayarları hangi amaçla ve ne kadar süreliğine kullandıklarını takip edebilir, öğrenciye ait tüm
kullanımları görebilirsiniz.
Kayıt Düzenle: Öncelikle önerimiz kayıtları veri tabanına Microsoft Access kullanark toplu bir şekilde aktarmanızdır.Fakat bu bölümü kullanarak yeni
öğrenci kaydı yapabilir, kayıtları düzeltebilir, silebilir ve değişiklikleri veri tabanına kaydedebilirsiniz.
Sürüm: 1.0.0
Program deneme aşamasındadır...

Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kullanım ve Süre Takip Programı
Bu program Bilişim Teknolojileri Sınıfının (BTS) ders dışında kullanımını takip altına almak için hazırlanmıştır. Böylece sınıfın kullanımı sırasında
oluşabilecek aksaklıklar bir ölçüde azaltılmış olacaktır.
Süre kısıtlaması: Standart olarak 30 dakikadır. 30 dakika sonrasında süre göstergesi kırmızıya döner.
Kayıt: Bitir butonuna basıldıktan sonra veri tabanına kayıt yapılır. Çıkış yapıldığında başlatılan tüm butonlar bitirilmemiş olsa dahi kaydedilir.
Günlük Kullanım: Günlük ve belirli tarihe göre kullanımını takip edebilirsiniz.
Bireysel Kullanım: Öğrencilerin birey bazında bilgisayarları hangi amaçla ve ne kadar süreliğine kullandıklarını takip edebilir, öğrenciye ait tüm
kullanımları görebilirsiniz.
Kayıt Düzenle: Öncelikle önerimiz kayıtları veri tabanına Microsoft Access kullanark toplu bir şekilde aktarmanızdır.Fakat bu bölümü kullanarak yeni
öğrenci kaydı yapabilir, kayıtları düzeltebilir, silebilir ve değişiklikleri veri tabanına kaydedebilirsiniz.
Sürüm: 1.0.0
Program deneme aşamasındadır...