B burock_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 28 Aralık 2012 #1 Mrb arkadaşlar okulda hayli zaman geçiriyoruz boş vakitlerinizde neler yapıyorsunuz? Verimli ve yararlı bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi almak istedim
Mrb arkadaşlar okulda hayli zaman geçiriyoruz boş vakitlerinizde neler yapıyorsunuz? Verimli ve yararlı bişeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi almak istedim
F firfir36 Aktif Üye Mesajlar 243 28 Aralık 2012 #2 Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum
Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum
B burock_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 630 28 Aralık 2012 #3 :+1: kizilt07' Alıntı: Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ...
:+1: kizilt07' Alıntı: Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ...
Emreyt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 428 28 Aralık 2012 #4 kizilt07' Alıntı: Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
kizilt07' Alıntı: Projeksiyona yansıtıp pes oynuyorum eğlence amaçlı bunu deneyebilirsin onun dışında css vs denemeleri yapıyorum Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1: