btr

Kodla Büyü

hafizedlk

Üye
merhaba arkadaşlar ben ikinci dönem için btr öğretmenliğine başvuru yaptım sonuçlar henüz belli değil büyük ihtimal ortaokulda formatör olacağım. konu ile ilgili bilgileriniz nelerdir ? (plan, program, görev, kaç saat derse giriyoruz)

Okulda bilişim dersiniz kaç saat ise o kadar girersiniz. Onun dışında ders saatleri içerisinde Btr olarak (aynı rehber öğretmen gibi) okulda bulunmak zorundasınız. Plan rapor evrak vs hepsi sitede mevcut. Arama yaparak bulabilirsiniz.

Hocam bilgisayar dışında q15 saate tamamlama diye bir olay yok değilmi . -atıyorum 8 saat bilişim ve rehber öğretmni başka derslerden 15 e tamamlama gibi bişey şimdiye kadar yoktu 2. Dönem için boyle biley var filan söylenti var bilgi sajibi arkadaşlardan ricam cevap verebilirler mi

hocam birçok konuda ilgili yazı net olmasa da bu konuda net yani bilişim teknolojileri dersi dışında maaş karşılığını doldurma gibi nedenlerle de olsa bize farklı bir ders verilemez, nöbet, kulüp, sınıf rehberliği verilemez

plankml' Alıntı:
hocam birçok konuda ilgili yazı net olmasa da bu konuda net yani bilişim teknolojileri dersi dışında maaş karşılığını doldurma gibi nedenlerle de olsa bize farklı bir ders verilemez, nöbet, kulüp, sınıf rehberliği verilemez
Eyw hocam saolsın

BBNET
Geri