BTR Yeni Ünvan

Kodla Büyü
Yapılazak en önemli düzenleme BTR görevlendirmesi olan öğretmenler norm fazlası olsa bile resen başka yere atanmamalıdır. Son 1 yıldır norm fazlası resen atamalar çok can sıkıcı. 15 saat ders yükü ve BTR görevlendirmesi olan bir öğretmen norm fazlası yapılıp ihtiyaç fazlası gösteriliyor ve puanı düşükse istem dışı resen ilin bir ucuna atanabiliyor. En büyük düzenleme BTR görevi olanın kafasının rahat olması ve resen atamasının yapılmamasıdır.

kadro olursa idareci kaprisiyle uğraşmayız. sene başında sendikadan ayrıldım diye 13 yıldır BTR görevini yürüttüğüm okulda başvurumun üstüne ihtiyaç yoktur diye yazı yazıp görevlendirmem yapılmadı.
Keyfi bir tavır. Okul müdürlerine fikri sorulmaz.

BTR görevlendirmeleri ile ilgili resmi yazılardaki madderi ekleyerek dilekçe ile sorsaydınız okula keşke...

Okulda en az 8 E.T. varsa şartları taşıdığı için görevlendirme yapılır. İhtiyaç var mı yok mu sorulmaz.

Tamamen usulsüzlük yapmışlar.

Bir zamanlar Bolu ili bunu yapıyormuş. Okul müdürlerine soruluyormuş.

Sizinki hangi il ?

BT il koordinatorlerinin birçoğu sistemde BTR'leri çokta vazgeçilmez bulmuyor, muhtemelen bu tavrı YEGITEK'e yansıtıyorlardır. BTR'lik okulların teknolojiye geçiş süreci icin kullanılacak bir görev.Durum böyle iken kadro vb. iyileştirme beklemiyorum. Ama görev sorumluluk güncellenecektir muhtemelen.
Milyonlarca liralık yatırımın sahipsiz kalınca ne hale gelebileceğini btrsiz okullarda gördük. sistemin işleyişi ve verimli kullanılabilmesi için btrlerin olması o okul için şanstır.

Ders için demiştim bir kez de görevlendirme için söyleyeyim. En fazla ismi değişir başka birşey olmaz.

Benim fikrim btr nin yeni ismi forbötebitematör olur. Hadi bakalım.

Btr siz okul ilerlemez.Bir yıl btr görevi kimse almasın sonuç ne olur görün
Aynen katılıyorum ilkokul ortaokul aynı binada 2 li öğretim yapılıyor 2 Böte öğretmeliyiz birimiz ilkokulun birimiz ortaokulun btrsiyiZ 49 tahta 2 bilişim sınıfı 5 idare odası ikimizde bıraksak ne olacak çok merak ediyorum

ama nedeni olmalı hocam. çünkü tahta ve internet var okulda ve 17 yıldır formatör görevlendirmesi yapılıyor. 2.ve 3. tercih yapmadım. fomratörlük benim için çok da önemli değildi ama görevlendirmenin bu şekilde keyfi yapılması bizi baskılamalarına fırsat veriyor bence.
Bence yanlış düşünüyorsun hocam, 2. Tercih baska bir okul yaz oradada isini yapar parani kazanirsin, mudurde sensiz kalir degerini anlar, anlamasada farketmez, ek ders kaybi yasama yeter.

BBNET
Geri