Btr Yükseklisans Artırımlı Ek Ders

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yüksek lisans veya doktora yapan rehber öğretmen ve idarecilerin ek dersleri artırımlı ödenecek ama Btr için böyle bir madde yok. Yine bize yok. Bilgisayar-Bilişim-Btr her neyse adımız, bu itilmişlik canınızı sıkmıyor mu? Memur azaltılması ve işten çıkarılma yapılmasına az kaldı, topun ağzında ilk olan biziz.

Yüksek lisans veya doktora yapan rehber öğretmen ve idarecilerin ek dersleri artırımlı ödenecek ama Btr için böyle bir madde yok. Yine bize yok. Bilgisayar-Bilişim-Btr her neyse adımız, bu itilmişlik canınızı sıkmıyor mu? Memur azaltılması ve işten çıkarılma yapılmasına az kaldı, topun ağzında ilk olan biziz.

Yönetim görevi ek ders karşılığı maddesine göre ekders aldığımız için bence zamlı olarak bizde faydalanabiliriz

Hocam bu dava sonucu oluşan bir durum. Toplu sözleşme ile mutabakata varılan bir durum değil. Böyle dava ile zaten alınıyor ama bir sürü meşakkat.

Yönetim görevi ek ders karşılığı maddesine göre ekders aldığımız için bence zamlı olarak bizde faydalanabiliriz
Evet btr 110 kodundan alıyor bunun açılımı Yönetim görevi değil eygg (ekders yerine geçen görev). Bakanlıkta çalışan ilçede ve ilde çalışan öğretmenler de 110 dan alıyor. Eğer bütün öğretmenler alacak denirse ancak alabiliyor btr. Şu an yayılan bilgiye göre sadece idareciler ve rehber öğretmenler.

Hocam sakin ol. Doğmayan çocuğa Don biçmenin gereği yok. Ne zaman memur çıkarmaya başladılar da sıra bize geldi. Yaw bırak devlet düşünsün. İl de 40 fazla 3 ihtiyaç var. Sen niye dert ediniyon. Bırak 37 kişiyi ne yapacağını devlet düşünsün. Yüz kızartıcı suç işlemediğin sürece bu 657 ile kimse atılmaz rahat ol.meslekde 19. Yılım.

Ben de: "Bayram değil, seyran değil; acaba niçin (Bilişim Teknolojileri REHBER ÖĞRETMENLİĞİ) ismini değiştiriyorlar" diye düşünüyordum.
Mahkemede hak iddia edilmesini önlemek için, "REHBER" tanımını kaldırıyor olabilirler mi?

Yetkili sendika tutanağı yayınlamalı ya da
Resmi Gazetede yayınlanacak toplu sözleşmedeki ilgili maddede ne yazdığını görmemiz lazım.

Sorun değil yeniden dava açılır. Tekrar kazanılır. Eğitim gücü sendikası davayı ücretsiz açıyor. Olan yine MEB'e oluyor. Boşuna dava masrafı ödeyecek. Hem de her dava açan için.

Hocam bu dava sonucu oluşan bir durum. Toplu sözleşme ile mutabakata varılan bir durum değil. Böyle dava ile zaten alınıyor ama bir sürü meşakkat.
Sendikanıza söylüursunuz onlar ilgileniyorlar. Her ay yüzlerce lira aldıkları paranın tam da karşılığı bu meşakketi üzerinizden almak.
dava açıp hak kazanan sayısı arttıkça MEB de bir düzenleme yapar artık. Burada konuştuklarımızı maalesef görmüyorlar, haberleri olmuyor. Ancak her dava aslında resmi olarak bir sıkıntı olduğunun belgesidir.

Sendikanıza söylüursunuz onlar ilgileniyorlar. Her ay yüzlerce lira aldıkları paranın tam da karşılığı bu meşakketi üzerinizden almak.
dava açıp hak kazanan sayısı arttıkça MEB de bir düzenleme yapar artık. Burada konuştuklarımızı maalesef görmüyorlar, haberleri olmuyor. Ancak her dava aslında resmi olarak bir sıkıntı olduğunun belgesidir.
hocam anlatmak istediğim şu; yüzde 7 fark için elbette dava açılır kazanılır ama btr-bilişim-bilgisayar alanı öğretmenlerinin yetim evlat oluşu ve bizim ortak hareket etmeyişimiz.

Rehber ogretmen tanımı ilave edilirse alırsınız.Bizde derse girmeyen, en rahat meslek dediğimiz rehber ve psikolojik danışman öğretmenleri artik artırımli YL ucreti almaya başlayacaklar.

ilksms
Geri