BTR ve Mobbing

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar aynı kişi yine başlık açmıştım ama fikirlerinize ihtiyacım var,
Arkadaşımın kadrosunun bulunduğu lisede 16 saat dersi var. Başka bir okuldan da 12 saat ders vermişler.. Bu arkadaş BTR olmak için başvuruda bulundu lakin onayı gelmedi. Ben ona sadece kendi kadrosunun bulunduğu okulda derse girebileceğini söyledim.. Okul Müdürü arkadaşımla uğraştığı için 21 saat olayını uyguluyor aklı sıra.. Sizce durum nasıl olur? Arkadaşım diğer okuldaki dersi almak istemeyebilir mi?

21 saate kadar girebilir. Btr onayı çıkmazsa eğer diğer okulda 5 saatten fazla girmek zorunda değildir. Eğer görevlendirme yazısı verirlerse önüne 21 saatten fazla derse girmek istemediğim için görevi kabul etmiyorum şeklinde imzalarsa görev veremezler. Eğer görevlendirme yazısını imzalarsa kabul etmiş olur.

Aynı dert bnde de var.okulda 10 saat dersim var.Bölge toplantısında başka okulda 5 saat ders var diye orayada görevlendirme yapmışlar.. BTR baş vuruşları yeni alınmaya başladı hatayda..kafalarına gore görevlendirme yapmışlar. Kimsenin BTR mevzuatında haberi yok..biride çıkıp toplantıda BTR mevzuatina gore başka okula görevlendirme yapamazsınız dememiş..kimsenin bir şeyden haberi olmadığı bir kurumda çalışıyoruz..

BBNET
Geri