BTR ONAYIMIZ BUGUN ÇIKTI YARDIM?????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deu_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

deu_35

Aktif Üye
BTR ONAYIMIZ BUGUN ÇIKTI KENDİ OKULUM DIŞINDA GÖREVLENDİRİLDİM. 15-09-2014 İLE 23/01/2015 ARASI GÖREVLENDİRLDİ DENİLİYOR. EEE GEÇEN AYIN EK DERSİNİ ALACAKMIYIZ ?ACABA . ONAY BUGÜN OLMUŞ İLK DEFA YENİ GİDECEZ GÖREVLENDİRİLDİĞİMİZ YERE. EK DERSİMİZ GEÇMİŞ TARİHTEN İTİBAREN VERİLECEK Mİ.? ÇÜNKÜ ONAY YAZISINDA 15-09-2014 İLE 23/01/2015 ARASI GÖREVLENDİRLDİ DENİLİYOR

görevlendirme itibari ile ek dersinizi alırsınız yani 15 inden itibaren. ders programınıza görede diğer görev aldığınız okula gidersiniz. Fiili olarak durmamışsanız idareniz yazmayada bilir tabi.

FİİLİ OLARAK GÖREV ALMADIM ŞİMDİEE KADAR... HANGİ OKULA ÇIKACAĞI BELLİ OLMADIĞI İÇİN BEKLEMEDEYDİK.

tamamen idarecilerin insiyatifinde hocam bende aynı durumu yaşadım görevlendirildiğim okul sen yokken ekdersmi yazalım dedi kendi okulum yazın bizim okula ait değil neye göre ekders yazalım dedi anlıyacağın paramı yediler tabi bende bu arada ayvayı yedim.

hocam başlama yazısı esastır...görevlendirildiğin tarih her ne kadar 15 i göründsede ek dersini başlama yazısının tarihine göre alırsın.bunun lami cimi yok...yazmazlar geriye dönük

hocam ben taaa en baştan idareyle anlastım göreve baslama tarihi geçmişe dönük gelecek dedim başka okula gideceğim dedim ama ben btr y miş gibi hergün okula geliyorum dedim onlarda kabul ettiler en başından beri görevlendirmem geldiğinde ekdersimi aldım ama kimileri okula bile ugramadılar onlarada verildi tamamen idarenin insiyatifinde bu durum kimi yazı baz alıyor tıkır tıkır ek dersı ımzalayıp verıyor kımısıde ekders babasının parasıymıs gıbı var olanıda vermıyor

yol yöntem yok. şu soruyu sordum idareye (btr olduğum lise)
sayın valimiz 15eylül-23ocak tarihleri arasında ilmemin teklif ettiği görevlendirmemi onayladı.geriye dönük olarak bu tarihlerde btr yim. dedim.
eğer yokuş yapsalardı.15 eylül-göreve başladığım tarih arasında vali beyin emrini yerine getirmeyerek yapılamayacak ek ders ödememin gerekçesini sorardım.

şuanki cumhurbaşkanımıza bile seçim günü akşamı cumhurbaşkanı olarak hitap edilmeye başlandı.ortada resmiyet yokken.bizim aslanlar gibi valilik onayımız var geçmişe dönük bile olsa alırız diye düşünüyorum

Arkadaşlar bu yazılar okullara yollandı mı? Bizim okulda yok baktırdım. Siz nereden gördünüz onayınızı?

deu_35' Alıntı:
BTR ONAYIMIZ BUGUN ÇIKTI KENDİ OKULUM DIŞINDA GÖREVLENDİRİLDİM. 15-09-2014 İLE 23/01/2015 ARASI GÖREVLENDİRLDİ DENİLİYOR. EEE GEÇEN AYIN EK DERSİNİ ALACAKMIYIZ ?ACABA . ONAY BUGÜN OLMUŞ İLK DEFA YENİ GİDECEZ GÖREVLENDİRİLDİĞİMİZ YERE. EK DERSİMİZ GEÇMİŞ TARİHTEN İTİBAREN VERİLECEK Mİ.? ÇÜNKÜ ONAY YAZISINDA 15-09-2014 İLE 23/01/2015 ARASI GÖREVLENDİRLDİ DENİLİYOR

hocam hangi il??

Arkadaş başlığı açıp gitmiş :) dersi falan vardır herhalde cevap vermediğine göre. Özellikle memurdan sürekli baktırıyorum yazı yok. Acaba bizim görevlendirme olmadı da bize gelmedi mi?

bizim okul da vermeyiz diyorlar aynı durumdayız

almak için ne yapmak lazım ? sonuçta bizden kaynaklanan bir gecikme değil 2 ay neden ek ders almayalım ?

her sene başında görevlendirmede aynı sorunu yaşıyorum 3 yıldır. İki haftaya yakın çalışıyorum ve idare ekders vermiyor. Yazının geldiği tarihi baz alırız diyorlar. Yazının gelmesi de sürüyor malesef, okul başlar başlamaz yazının onaylandığını hiç görmedim :( ne çektik bee

Bende geriye dönük aldım okulda dersim bitince de gittim sonuçta iş olunca zaten yapıyorum. Bakıyorumda bayağı sorunlu okul var. Ve bütün arkadaşlar bulunduğum ilde geriye dönük aldılar.

Bir görevlendirme yapılır, vali onaylar, milli eğitim yazıyı gönderir, yazı okul tarafından size tebliğ edilir ve göreve başlarsınız. Başladıktan sonra ek ders alırsınız.

BBNET
Geri