hocam onlar saati 5 gibi gösterip uygulama da değişiklik yapıyorlardır.bizimki sistemsel bir sorun.ders görünmüyorsa seçemiyoruz haliyle.yalnız bu dilekçeyle olacak iş değil.başvurular sadece e-kurs modülünden alınıyor.eski yıllar gibi dilekçeyle olmuyor ki artık.McRAM' Alıntı:müdür yardımcıları bile 3 ten sonra kurs açıyor biz neden açmayalım.
cilekes_ogrt' Alıntı:4 saat açtım sıkıntı yok 5. sınıflara istek de var güzel degeçiyor belki ikincü döneme 1 sınıf daha açabilirim
Hocam aynı kafa her yerde yalnız değilsiniz.m_esen' Alıntı:pdf belgesini yazıdan çıktısını alamayan müdür öğrencilere beden,müzik,resim,bilgisayar gereksiz ders tercih etmeyin diyo. çocukların tercih listesini değiştirip istediği gibi yazdırıyo. kendisi ve müdür yardımcısına kurs açtırıyo branşında ve doğru düzgün derse girmiyo. sonrada ağzı açılınca islamcı dinci oluyo bizlere haram helalden bahsediyo. ne günlere kaldık
Hocam,plankml' Alıntı:Arkadaşlar BTR nin kursu 17:00 den sonra açabilmektedir durumu her yerde mi böyle? Yarım gün BTR olanlar da mi saat 17:00yi bekleyecek? :cry:
Maaş karşılığını doldurmayan arkadaşların ekders olarak alabilmesi için Hafta içi 17:00'dan sonra (zor ama) yada haftasonu açması lazım.plankml' Alıntı:Hocam 4-6 saat dersi olan arkadaşlar var, on saat kurs verseler bile ekders alamayacaklarsa kimse açmazki kurs? Maas karşılığını doldurmayan birçok arkadaşımız var. Çok ilginç gerçekten çok şaşırdım, Habib hoca demese inanmazdim
Maaş karşılığını doldurmayan arkadaşların ekders olarak alabilmesi için Hafta içi 17:00'dan sonra (zor ama) yada haftasonu açması lazım.habibocak' Alıntı:plankml' Alıntı:Hocam 4-6 saat dersi olan arkadaşlar var, on saat kurs verseler bile ekders alamayacaklarsa kimse açmazki kurs? Maas karşılığını doldurmayan birçok arkadaşımız var. Çok ilginç gerçekten çok şaşırdım, Habib hoca demese inanmazdim
Hocam,plankml' Alıntı:Maaş karşılığını doldurmayan arkadaşların ekders olarak alabilmesi için Hafta içi 17:00'dan sonra (zor ama) yada haftasonu açması lazım.habibocak' Alıntı:plankml' Alıntı:Hocam 4-6 saat dersi olan arkadaşlar var, on saat kurs verseler bile ekders alamayacaklarsa kimse açmazki kurs? Maas karşılığını doldurmayan birçok arkadaşımız var. Çok ilginç gerçekten çok şaşırdım, Habib hoca demese inanmazdim
Hafta içi 17:00'dan sonra ve hafta sonu açılan kurslarda maaş karşılığına bakılmadan direk ekders ödenir.[/quote
Bitero olmak neden yeterli olmuyor bu durumda? Okulda kırk saat kaliyorum ben lisede, otuz saat ücret alıyorum. Bordroda maaş karşılığı 18 yazıyor ama hocam. Hala arkadaşlar soylediklerim degiismis demenizi bekliyorum![]()
Aynen Hocam.aydınDr' Alıntı:Hic dersi olmayan okulda btr görevini yürüten arkadaslarin 5 den once acilan dyk larda ek ders ücreti almayacaklar mi
svbarut' Alıntı:arkadaşlar okulumuzun idaresi sistemde bilişime dair bir alan olmadığını söylüyor.idare dersi açamazsa da ben başvuru yapamıyorum haliyle. siz hangi alandan açıyorsunuz kursu.bilişim alanı var mı yok mu şimdi
geçen hafta yayınlanan genelge bu.burada yazıyoraydınDr' Alıntı:KURSLARDA ÖDENECEK EK DERSLER:
2-Aylık karşılığı ders görevini tamamlayamayan (örneğin haftalık 10 saat derse giren) bir öğretmene destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında hafta içi veya hafta sonu 10 saat ders alması durumunda kaç saat ek ders ücreti ödenir?
Yönetici ve öğretmenlerin cumartesi ve pazar günleri ile yarıyıl ve yaz tatillerinde fiilen okuttukları derslerin tamamının, aylık karşılığı ders görevlerinin doldurulmuş olup olmadığına bakılmaksızın ek ders ücreti karşılığında, hafta içi günlerde okuttukları derslerin ise öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerekmektedir.
Bu nedenle, hafta içinde 10 saat ders okutan bir öğretmenin bunun üzerine yine hafta içinde destekleme kursunda okuttuğu derslerin öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerektiğinden, bu öğretmenin o hafta için 5 saat, destekleme kursunda hafta sonları 10 saat ders okutması durumunda ise o hafta için 10 saat ek ders ücretinden yararlandırılması gerekmektedir.