btr olupta kurs açmak

Kodla Büyü
McRAM' Alıntı:
müdür yardımcıları bile 3 ten sonra kurs açıyor biz neden açmayalım.
hocam onlar saati 5 gibi gösterip uygulama da değişiklik yapıyorlardır.bizimki sistemsel bir sorun.ders görünmüyorsa seçemiyoruz haliyle.yalnız bu dilekçeyle olacak iş değil.başvurular sadece e-kurs modülünden alınıyor.eski yıllar gibi dilekçeyle olmuyor ki artık.

cilekes_ogrt' Alıntı:
4 saat açtım sıkıntı yok 5. sınıflara istek de var güzel degeçiyor belki ikincü döneme 1 sınıf daha açabilirim

Hocam bizim müdür yardımcısı bir sınıf için 2 saat ders açabilirsiniz demişti ama klavuza baktım öyle birşey göremedim. Siz bir sınıfa 4 saat mi kurs veriyorsunuz? Ben bir tane sınıf açıp 4 saat ders vermeyi düşünüyorum ama olur mu acaba?

Şimdi ekurs modülünden baktım. Listede Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi var. Bence modülde bilişim yok diyen idareciler biraz işgüzarlık yapıyor.

Aykut kardeşim selamlar. İl listesinde var mı ders. Bizim ilde listede ders yok.

arkadaşlar ortaokulu da mı görev yapıyorsunuz yoksa lise de mı ? Geçen dönem de liselere açılmamıştı ama ortaokullar açmıştı.

Arkadaşlar BTR nin kursu 17:00 den sonra açabilmektedir durumu her yerde mi böyle? Yarım gün BTR olanlar da mi saat 17:00yi bekleyecek? :cry:

m_esen' Alıntı:
pdf belgesini yazıdan çıktısını alamayan müdür öğrencilere beden,müzik,resim,bilgisayar gereksiz ders tercih etmeyin diyo. çocukların tercih listesini değiştirip istediği gibi yazdırıyo. kendisi ve müdür yardımcısına kurs açtırıyo branşında ve doğru düzgün derse girmiyo. sonrada ağzı açılınca islamcı dinci oluyo bizlere haram helalden bahsediyo. ne günlere kaldık
Hocam aynı kafa her yerde yalnız değilsiniz.

plankml' Alıntı:
Arkadaşlar BTR nin kursu 17:00 den sonra açabilmektedir durumu her yerde mi böyle? Yarım gün BTR olanlar da mi saat 17:00yi bekleyecek? :cry:
Hocam,

Btr saat 17:00'den sonra açacak diye bir şey yok. Btr görevi ne zaman biterse o zaman açabilir. Ancak maaş karşılığını dolduramıyorsa 17:00'den önce açılan dersler maaş karşılığına sayılır. Dolduruyorsa diğer öğretmenler gibi ekdersini alır.

Hic dersi olmayan okulda btr görevini yürüten arkadaslarin 5 den once acilan dyk larda ek ders ücreti almayacaklar mi

Hocam 4-6 saat dersi olan arkadaşlar var, on saat kurs verseler bile ekders alamayacaklarsa kimse açmazki kurs? Maas karşılığını doldurmayan birçok arkadaşımız var. Çok ilginç gerçekten çok şaşırdım, Habib hoca demese inanmazdim

plankml' Alıntı:
Hocam 4-6 saat dersi olan arkadaşlar var, on saat kurs verseler bile ekders alamayacaklarsa kimse açmazki kurs? Maas karşılığını doldurmayan birçok arkadaşımız var. Çok ilginç gerçekten çok şaşırdım, Habib hoca demese inanmazdim
Maaş karşılığını doldurmayan arkadaşların ekders olarak alabilmesi için Hafta içi 17:00'dan sonra (zor ama) yada haftasonu açması lazım.

Hafta içi 17:00'dan sonra ve hafta sonu açılan kurslarda maaş karşılığına bakılmadan direk ekders ödenir.

habibocak' Alıntı:
plankml' Alıntı:
Maaş karşılığını doldurmayan arkadaşların ekders olarak alabilmesi için Hafta içi 17:00'dan sonra (zor ama) yada haftasonu açması lazım.

Hafta içi 17:00'dan sonra ve hafta sonu açılan kurslarda maaş karşılığına bakılmadan direk ekders ödenir.[/quote

Bitero olmak neden yeterli olmuyor bu durumda? Okulda kırk saat kaliyorum ben lisede, otuz saat ücret alıyorum. Bordroda maaş karşılığı 18 yazıyor ama hocam. Hala arkadaşlar soylediklerim degiismis demenizi bekliyorum :D

plankml' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
plankml' Alıntı:

Hafta içi 17:00'dan sonra ve hafta sonu açılan kurslarda maaş karşılığına bakılmadan direk ekders ödenir.[/quote

Bitero olmak neden yeterli olmuyor bu durumda? Okulda kırk saat kaliyorum ben lisede, otuz saat ücret alıyorum. Bordroda maaş karşılığı 18 yazıyor ama hocam. Hala arkadaşlar soylediklerim degiismis demenizi bekliyorum :D
Hocam,

Teknik öğretmenseniz ve Meslek lisesinde btr olarak görevlendirildiyseniz Bimer'e Teknik öğretmen olduğunuzu ve btr olarak görevlendirildiğinizi bu durumda size 18 mi 27 saat mi ek ders ödenmesi gerektiğine dair bir başvuruda bulunun. Büyük ihtimal olumlu sonuç gelecektir.

svbarut' Alıntı:
arkadaşlar okulumuzun idaresi sistemde bilişime dair bir alan olmadığını söylüyor.idare dersi açamazsa da ben başvuru yapamıyorum haliyle. siz hangi alandan açıyorsunuz kursu.bilişim alanı var mı yok mu şimdi

okulda verilecek ders listesini idare diriyor hocam. önceden soruyorlar sizin taleplerinize göre listeye başvurabilmeniz için ekliyorlar.

hocam bizim talep var da idare keyfiyetle sizin dersden talep yok diyor ve sisteme girmeyince idare dersi öğrenciye de başvuru ekranında bizim ders görünmeyceği için öğrenci de bizim ders den kurs açılmadığını düşünüyor bence idareye dersi eklettirin ve öğrenciye kursu anlatın inanın seçeceklerdir.

bitero ların kurs vermek için maaş karşılığı diye bir şey arandığını zannetmiyorum
hem mesaisi 30 saat denip en fazla 10 saat kurs açtırıyolar
hemde 15 saatin altında derse girersen giridiğin dersler maaş karşılığı diyolar
böyle saçma şey olur mu

Hocam Fatih Eğitmenleri hiçbir koşulda bu kursları açamazlar mı?
Örneğin İl Mem'de görevliyim ama talep eden bir okulda bu kursu açmak istiyorum..?

bu yetiştirme kursu işide ranta döndürüldü resmen

okulda bütün mat çılar 15 saat normal derse giriyor. her gün yetiştirme kursu var ve yine bütün hocalar 20 saate yakın yetiştime kursu açıyor. ek dersler 2000 lerde

tamam herkes ek ders alsın ama felsefeci adam 30 saat derse girip 600 lira alıyor. haksızlık yok mu

bu iş ayda 4 kez sevkli öğretmenin ek dersi kesilmez olayına döner. bunu kendine hak sayan öğretmenler ayda 4 kez her halükarda sevk alıp okula gelmediği için iptal edilmişti o kanun.

herşeyin altından girmeyi başarıyoruz

KURSLARDA ÖDENECEK EK DERSLER:
2-Aylık karşılığı ders görevini tamamlayamayan (örneğin haftalık 10 saat derse giren) bir öğretmene destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında hafta içi veya hafta sonu 10 saat ders alması durumunda kaç saat ek ders ücreti ödenir?
Yönetici ve öğretmenlerin cumartesi ve pazar günleri ile yarıyıl ve yaz tatillerinde fiilen okuttukları derslerin tamamının, aylık karşılığı ders görevlerinin doldurulmuş olup olmadığına bakılmaksızın ek ders ücreti karşılığında, hafta içi günlerde okuttukları derslerin ise öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerekmektedir.
Bu nedenle, hafta içinde 10 saat ders okutan bir öğretmenin bunun üzerine yine hafta içinde destekleme kursunda okuttuğu derslerin öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerektiğinden, bu öğretmenin o hafta için 5 saat, destekleme kursunda hafta sonları 10 saat ders okutması durumunda ise o hafta için 10 saat ek ders ücretinden yararlandırılması gerekmektedir.

Dilekçemize cavap geldi. Pek bişey anlamadım. Sanırım e-kurs modülünde olan derslerden başka kurs açılamaz diyor. Arkadaşlar ilinizde Bilgi ve iletişim Teknolojisi kursuyla ortaöğretim kurumlarında açtığınız kurs var mı? acil bilgilendirirseniz sevinirim.

aydınDr' Alıntı:
KURSLARDA ÖDENECEK EK DERSLER:
2-Aylık karşılığı ders görevini tamamlayamayan (örneğin haftalık 10 saat derse giren) bir öğretmene destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında hafta içi veya hafta sonu 10 saat ders alması durumunda kaç saat ek ders ücreti ödenir?
Yönetici ve öğretmenlerin cumartesi ve pazar günleri ile yarıyıl ve yaz tatillerinde fiilen okuttukları derslerin tamamının, aylık karşılığı ders görevlerinin doldurulmuş olup olmadığına bakılmaksızın ek ders ücreti karşılığında, hafta içi günlerde okuttukları derslerin ise öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerekmektedir.
Bu nedenle, hafta içinde 10 saat ders okutan bir öğretmenin bunun üzerine yine hafta içinde destekleme kursunda okuttuğu derslerin öncelikle aylık karşılığında değerlendirilmesi gerektiğinden, bu öğretmenin o hafta için 5 saat, destekleme kursunda hafta sonları 10 saat ders okutması durumunda ise o hafta için 10 saat ek ders ücretinden yararlandırılması gerekmektedir.
geçen hafta yayınlanan genelge bu.burada yazıyor

BBNET
Geri