bote__bilisim
Aktif Üye
Arkadaşlar müdürüm , Btr olunca senin dersleri diğer öğretmenlere vermeyi düşünüyorum dedi.Böyle bir durum olabilir mi ? Normalde 10 saat dersim olacaktı.
Bu cevabı ben de merak ediyorum ?peki arkadaşlar iki bt öğretmeni olan okullarda bir arkadaş btr ise dersler nasıl bölünüyor.
10 a 20 vb yapan var mı?
BTR göevlendirmesinin ekinde gelen yazıda öncelikli görevin okulda mevcut dersleri okutmak olduğu yazıyor. Ne kadarına gireceğinin ölçüsü de ekders yönetmeliğindeki 21 saate kadar derse girmeyi zorunlu bırakan maddedir. Genelinde baktığımızda hiç dersi olmadan oturan depo öğretmenler gibi de olabilirsiniz ancak yasal olarak olan dersi ilgili branş öğretmeni okutmalıdır.derse girme zorunluğu diye bişi yok
Sabah sabah uykum açılmamış, ben de diyorum arkadaş hem müdür hem de BTR nasıl olur diyeArkadaşlar müdürüm , Btr olunca senin dersleri diğer öğretmenlere vermeyi düşünüyorum dedi.Böyle bir durum olabilir mi ? Normalde 10 saat dersim olacaktı.
öğretmen okulunda kendi derslerininden arta kalan zamanlarda btr görevini yerine getirir. Başkası senin yerine girsin diye birşey yok. Eğer öyle yapmakta ısrar ederse yazılı olarak dilekçe verin. yoksa başınız ağrır.Arkadaşlar müdürüm , Btr olunca senin dersleri diğer öğretmenlere vermeyi düşünüyorum dedi.Böyle bir durum olabilir mi ? Normalde 10 saat dersim olacaktı.
Yanlış, kaç saat ders varsa, kaç.öğretmen varsa bölünür, 40 saat ders var, 2 öğretmen varsa 20-20 paylaştırılır, kalan zamanda btr olur. Aksi halde idareciye zimmet çıkarmaaş karşılıgını btr alır geriye kalanlarıda öbur öğretmen alır 2 tatafta mağdur olmaz böylelikle ek ders bakımından
hocam olur mu öyle şey lütfen uydurma şeyler yazmayalım o dediğinizi uygulasa devlet dyk kaldırmalı herkes maşallah çift dikiş parasını alıyor bilişimci olunca mı böyle oluyor güldürmeyinDiyelim ki okulunda 6 saat dersin var btr sin aynı ilçedeki başka okulda 25 saat derse giren bir bilgisayar öğretmeni varsa ondan 9 saati alıp sizi oraya görevlendirirler, maaş karşılığını doldurursunuz, diğeri de ek ders almamış olur. Kendi okulunda ders varken girmeme diye birşey yok zaten bizim ilçede 2 yıldır bu şekilde. Kural öğretmenlere minimum ek ders vermek...
yanlış kime göre 36 olup 6 btr 30 öburu alan bile var ki ben 15 maaş karşılıgı altını çiziyorum zaten maaş karsılıgı alacagın bellı ders geri kalan öburu alır eşit olursa btr kim alcak kavga mı etsinlerYanlış, kaç saat ders varsa, kaç.öğretmen varsa bölünür, 40 saat ders var, 2 öğretmen varsa 20-20 paylaştırılır, kalan zamanda btr olur. Aksi halde idareciye zimmet çıkar
yanlış kime göre 36 olup 6 btr 30 öburu alan bile var ki ben 15 maaş karşılıgı altını çiziyorum zaten maaş karsılıgı alacagın bellı ders geri kalan öburu alır eşit olursa btr kim alcak kavga mı etsinler
Hocam ilimizde uygulanan uygulama bu, ne amaçla uydurma bilgi yazayım yaşadığım şeyi yazdım lütfen üslubunuza dikkat edin. Ben iki yıldır btr yim okulumda 10 saat ders var başka okula görevlendiriliyorum, aynı nedenle okulumuzda 25 er saat derse giren 3 öğretmenden 5 er saat ders alınarak kendi okulunda maaş karşılığını doldurmayan öğretmen görevlendirilerek ona ders verildi.hocam olur mu öyle şey lütfen uydurma şeyler yazmayalım o dediğinizi uygulasa devlet dyk kaldırmalı herkes maşallah çift dikiş parasını alıyor bilişimci olunca mı böyle oluyor güldürmeyin