Btr olunca branş dışı ders verilebilir mi??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fulbt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fulbt

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar.. kendi okulum dışında btr olarak başka bir okulda görevlendirildim. (Henüz onaylanmadi ama ilçe olmamı istedi) 6 saat kendi okulum da 4 saatte gorevlendirildigim okulda toplamda 10 saat bt dersim var. Bu arada kendi okulum bana 5 saatte müzik dersi vermek istiyor. Ben istemiyorum. Şube müdürü ihtiyaç varsa girer demiş. . Yazılara baktim bununla ilgili açık bir ifade göremedim. . Bilginiz varsa paylaşır misiniz?? Ne yapmalıyım??

fulbt' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.. kendi okulum dışında btr olarak başka bir okulda görevlendirildim. (Henüz onaylanmadi ama ilçe olmamı istedi) 6 saat kendi okulum da 4 saatte gorevlendirildigim okulda toplamda 10 saat bt dersim var. Bu arada kendi okulum bana 5 saatte müzik dersi vermek istiyor. Ben istemiyorum. Şube müdürü ihtiyaç varsa girer demiş. . Yazılara baktim bununla ilgili açık bir ifade göremedim. . Bilginiz varsa paylaşır misiniz?? Ne yapmalıyım??
hocam görevlendirme açık ve nettir. sadece kendi okulunuzdaki 6 saat olan bt dersine girersiniz. geri kalan zamanda da il mem in görevlendirdiği okulda btr olursunuz. diğer okuldaki 4 saatlik dersi ve kendi okulunuzdaki 5 saatlik müzik dersini alamazsınız. görevlendirme maddelerinde bu yazıyor hocam.

Bende öyle biliyorum.. ama o maddeler yeterince açık değil yada ben o maddeyi gormedim.. 15 saat derse kadar girebiliyoruz. Bunu gördüm. .. bt dersine girerim sorun değil de işte müzik dersi sorun benim için. ..

fulbt' Alıntı:
Bende öyle biliyorum.. ama o maddeler yeterince açık değil yada ben o maddeyi gormedim.. 15 saat derse kadar girebiliyoruz. Bunu gördüm. .. bt dersine girerim sorun değil de işte müzik dersi sorun benim için. ..
http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... gorevi.pdf
hocam 2. maddeyi dikkatli bir şekilde oku. btr görevlendirmelerinde 15 saat diye bir şey yoktur. eski formatörlük görevlendirmelerinden kalan şeyler onlar. btr görevlendirmesinde böyle birşey yok hocam.

fulbt' Alıntı:
http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... gorevi.pdf
hocam 2. maddeyi dikkatli bir şekilde oku. 15 saat diye bir şey yok hocam. kendi okulunda branşın ile ilgili kaç saat ders varsa ona girersin, geri kalan zamanda da btr olursun.

hocam hocalarım dediği dogru sadece kendi dersinize girin çok sıkarlarsa açık ve net yazı var girmeyin hamallık etmeyin... Sizi tehdit ederler bir daha vermeyiz btr diye öyle bir haklarıda yok bilginiz olsun vermek zorundalar fatih okulu varsa...

Teşekkür ederim cevaplarını için. . Zaten görevlendirme de zorla aldım. . Btr olmak istemiyordum...tekrar tesekkurler

BBNET
Geri