bilisim5587' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba gecen senelerde btr idim artık istemiyorum.
1. Sorum okulda 20 saat bt dersi varsa tek öğretmen bensem btr olmak istemiyorsam ne yapabilirm
2. Sorum okulda 40 saat bt dersi varsa 2 öğretmensek btr olmak istemiyorsak ne yapabilirim.
Hocam önümüzdeki ay maaşınızı vermezlerse ne yaparsanız bu durum içinde onu yapın neticede bu bir hakkın gasp edilmesi,
aslında sadece ilçeye başvuramazsınız bu diğer öğretmenlerden de bana geliyor şaşırıyorum,
sanırım stajyerlik dönemindeki temel eğitim sırasında konu anlatanlar hadi gençler ben sıkıldım siz gidin demiş(GENEL OLARAK)
hocam sizin amiriniz okul müdürünüzdür ne sıkıntınız varsa ona yazarsınız dilekçe ile
15 gün beklersiniz dilekçeniz cevaplanmazsa 1 üst makama aynı dilekçeyi gönderin ayrıca **/**/**** tarihinde okuluma verdiğim dilekçeye cevap alamadım diyede belirtirsiniz
Hala değişmedi 15 saat maaş karşılığı dersimiz var ayrıca 6 saatte ek ders olarak görev verilebiliyor bize 21 saatten sonra ben ders almıyorum bu kadar dersiniz Sayın Bakanımız Nabi AVCI gelse gene birşey yapamaz,
İl idare kanunu var 5442 ona göre ildeki amir sizi görevinizle ilgili başka bir yere görevlendirebilir der ona bile itiraz edersiniz(idare mahkeme yoluyla)
yani istemiyorsanız ve hakkınızı arayacak cesaretiniz varsa kimse size zorla birşey yaptıramaz.