btr olmak istemiyorum bu konuda beni zorlama hakları var mı

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba gecen senelerde btr idim artık istemiyorum.
1. Sorum okulda 20 saat bt dersi varsa tek öğretmen bensem btr olmak istemiyorsam ne yapabilirm
2. Sorum okulda 40 saat bt dersi varsa 2 öğretmensek btr olmak istemiyorsak ne yapabilirim.

Hatta dilekçene eğitici arkadaş işgüzarlik yapıp benden onayımı almadan kafasına göre beni görevlendirmiş diye de yazarsaniz hem tadindan yenmez hem aklı başına gelir.

Geçen dönemki sözü edilen durumla ilgili bazı sorular akıllara geliyor sanırım.
Geçen dönem BTR Öğretmeni olarak görevlendirildiğiniz okulda, Akıllı Tahta kurulumu ve tablet dağıtımı tamamlanmış mıydı?
O okula BTR Öğretmenliği görevi için başvuruda bulunan olmamış mıydı? Siz norm fazlası mıydınız?

Okulumda lab vardı akıllı tahta yoktu fatih projesi dışında kalıyordu. Ben başvurmadım norm fazlasıydm

bilisim5587' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba gecen senelerde btr idim artık istemiyorum.
1. Sorum okulda 20 saat bt dersi varsa tek öğretmen bensem btr olmak istemiyorsam ne yapabilirm
2. Sorum okulda 40 saat bt dersi varsa 2 öğretmensek btr olmak istemiyorsak ne yapabilirim.

Hocam önümüzdeki ay maaşınızı vermezlerse ne yaparsanız bu durum içinde onu yapın neticede bu bir hakkın gasp edilmesi,
aslında sadece ilçeye başvuramazsınız bu diğer öğretmenlerden de bana geliyor şaşırıyorum,
sanırım stajyerlik dönemindeki temel eğitim sırasında konu anlatanlar hadi gençler ben sıkıldım siz gidin demiş(GENEL OLARAK)
hocam sizin amiriniz okul müdürünüzdür ne sıkıntınız varsa ona yazarsınız dilekçe ile
15 gün beklersiniz dilekçeniz cevaplanmazsa 1 üst makama aynı dilekçeyi gönderin ayrıca **/**/**** tarihinde okuluma verdiğim dilekçeye cevap alamadım diyede belirtirsiniz
Hala değişmedi 15 saat maaş karşılığı dersimiz var ayrıca 6 saatte ek ders olarak görev verilebiliyor bize 21 saatten sonra ben ders almıyorum bu kadar dersiniz Sayın Bakanımız Nabi AVCI gelse gene birşey yapamaz,
İl idare kanunu var 5442 ona göre ildeki amir sizi görevinizle ilgili başka bir yere görevlendirebilir der ona bile itiraz edersiniz(idare mahkeme yoluyla)
yani istemiyorsanız ve hakkınızı arayacak cesaretiniz varsa kimse size zorla birşey yaptıramaz.

xapex' Alıntı:
Hatta dilekçene eğitici arkadaş işgüzarlik yapıp benden onayımı almadan kafasına göre beni görevlendirmiş diye de yazarsaniz hem tadindan yenmez hem aklı başına gelir.
Bu olayda böyle bir durum varmı bilmiyorum (sizde o ilçedemisiniz , eğiticinin böyle bir şey yaptığını biliyor musunuz) onu da bilmiyorum;
ben yazıyı tekrar tekrar okudum sizin dışınızda arkadaşın eğitici-formatör vb. tek kelime yazdığını görmedim

ama eğitici işgüzarlık kısmına çok bozuluyorum bu sebeple bulunduğumuz ilde geçen sene görevlendirmeler yapılırken ilçelerdeki arkadaşlara uzak durun süreçten demiştim bu sene ilde kurulan merkez komisyondan da çıktık.
Farklı illerde de komisyonlara öğretmende yazılmıyor meb'de eğitim-öğretim/atama vb. bölümler yapıyorlar BT Rehber Öğretmen görevlendirmesini genel olarak konuştuğumda sürekli suçlanmaktan sıkıldıkları için yapılıyor bu durum.
Ben de eğiticiyim Fatih'ti/tabletti/tahtaydı derken canımız burnumuzda birde herşeyde suçlanmak gerçekten can sıkıyor.

BBNET
Geri