Btr oldum okulda ders dışı egzersiz de yapabilir miyim ?

Kodla Büyü

ozgur30m

Site Gezgini
Btr oldum okulda ders dışı egzersiz de yapabilir miyim ?Ders bitiş saati genel olarak 3:20 ama bir kaç sınıf 4:30 a kadar kalıyor benim mesaim 4:30 mu oluyor bu durumda.

btr iken egzersiz muhabbeti hep sıkıntı ilden ilçeden ilçeye bile değişiyor

bana geçen sene alamazsın demişlerdi ama alanlarda varmış burada gördüğüm kadarıyla

ben geçen sene satranç açtım. bu senede açacağım. haftaya başlıyorum. onların onaylarını ekime kadar alıyorlar biraz gecikmediniz mi?

suckan10' Alıntı:
ben geçen sene satranç açtım. bu senede açacağım. haftaya başlıyorum. onların onaylarını ekime kadar alıyorlar biraz gecikmediniz mi?
yapamazsın dedi mdr .dayanağı var mı sen nasıl yapıyorsun?

Hocam benimde dersim 15.20 de bitiyor. egzersizle 17 yi bulcak :(
ben geçen hafta belgelerimi teslim ettim bakalım kabul oldu mu

ben 2 haftadır egzersizlerime başladım. yine aynen satrança devam. hem çok yormuyor hemde turnuvalardan madalya alınca idarenin hoşuna gidiyor. hatta geçen sene çok egzersiz açan olduğu için haftalık 5 saatten 20 saat alıyorduk. bu sene 5 haftalık aylarda 30 saati buluyor 6 saatten. ekders listesinin en tepesindeyim anlayacağınız. bu arada kendi okulumda 18 saat bir liseden 12 saat alan btr yim.

ozgur30m' Alıntı:
suckan10' Alıntı:
yapamazsın dedi mdr .dayanağı var mı sen nasıl yapıyorsun?
Hocam yapabilmek için dayanak aramana gerek yok engel olacak dayanak nedir sen onu sor müdüre.
Yapabilirsin ben geçen sene hem btr idim hem başka bir okuldaydım yaptım onaylandı. Atmadıysam onayı taratıp göndereyim pazartesi günü.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız, müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz buyurmuş... :roll:

bende geçen sene satranç sertifikasını aldım bakalım bu sene ben yapmayı düşünüyorum.

bakalım olursa açarız gari. bu arada btr yim

014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursu içinde dilekçe vereceğim bizim okula biraz geç geldi de yazılar ilk kez de olsa yapacağım öğrenciler garanti seçer gibi görünüyor.

BBNET
Geri