I i.d. Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 434 11 Kasım 2013 #1 Btr Olanlar Boş Vakitlerde BT Sınıfını öğrenciye Açıyormusunuz. Açmayıp hiç başımızı ağrıtmasak mı?
H_M Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,148 11 Kasım 2013 #2 Oyun oynamak için gelen öğrenci belli oluyor hocam araştırması olanlar için BT Sınıfını açık tutuyorum.
Oyun oynamak için gelen öğrenci belli oluyor hocam araştırması olanlar için BT Sınıfını açık tutuyorum.
H Hasanhoca Aktif Üye Mesajlar 132 11 Kasım 2013 #3 Hocam öğlen araları hariç açmak durumundayız zaten, gelip çalışsınlar.
yasarcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,003 11 Kasım 2013 #4 benim sürekli açık her tenefüs öğrencilerle dolup taşıyor bana yardımcı oluyorlar araştırma yapıyorlar okulun en eğlenceli bölümü burası sanırım rovis hocam gibi labda bir mini kitaplıkta oluşturmayı planlıyorum.
benim sürekli açık her tenefüs öğrencilerle dolup taşıyor bana yardımcı oluyorlar araştırma yapıyorlar okulun en eğlenceli bölümü burası sanırım rovis hocam gibi labda bir mini kitaplıkta oluşturmayı planlıyorum.