bahhele
Üye
İlçemizin kararı bu yönde.. BTR çalışma saatlerinde ''..eğitim öğretim saatlerinde bu görevi yapar..'' yazısını kurslarıda dahil edip kurs bitimine kadar BTR olmamız gerektiğini iddia ediyorlar...ve bunuda çatır çatır ne derseniz deyin uygulamaya başlayacaklar. Hafta içi kurs bitimine kadar BTR olarak okulda kalmamızın yanında asla DYK kursuda veremeyeceğiz. DYK kurslarını eğitim öğretim saatleri içinde sayan başka bir yer daha varmı böyle? önlerine belki 10 sayfa resmi yazı döktük hiç birine yanaşmıyorlar.Tek dedikleri şey eğitim öğretim saatlerini kurslar da dahildir.
bu konuda daha önce bakanlıkla resmi yazışma yaşayan varsa paylaşabilirmi? ya daresmi anlamda ivedilikle ne yapabiliriz? Eğitici formatörler sadece resmi yazı yolluyor tamam bitti. İlçe şube müdürleriyle asla kimse muhattab olmuyor
bu konuda daha önce bakanlıkla resmi yazışma yaşayan varsa paylaşabilirmi? ya daresmi anlamda ivedilikle ne yapabiliriz? Eğitici formatörler sadece resmi yazı yolluyor tamam bitti. İlçe şube müdürleriyle asla kimse muhattab olmuyor