hocam zaten btr olarak görevliyken gündüz talep olmadı ve akşam kursu açıldı bana geçen sene ilk 3 ay bunun parasını yatırdılar sonra ocak 2016da gelen yazıdan sonra yatırmadılar ve akşam17:00den sonraki kursuda maaş karşılığı saydılar ama yazıdan önceki 3 ayıda geri istiyorlar şimdiaobulbul' Alıntı:Hocam bu konuda çeşitli uygulamalar mevcut olmakla beraber tartışmaya kapalı olarak sonradan herhangi bir geri ödemeye maruz kalmamak için en temizi saat 17:00'dan sonra açmak kursu. çünkü lise 3'e kadar açık bizim görevlendirmemiz 3'e kadar fakat bunu bir çok idareci kabullenmiyor kabullenmek istemiyor. bende sizinle aynı durumdayım ben daha garanti olsun diye haftasonu açıyorum kurs isteği olursa da![]()
:verymad: :verymad: :verymad: çok saçma 17.00'den sonra, mesai dışı, ücretsiz hangi branştaki öğretmeni çalıştırabilirler acaba.yasar_gnc' Alıntı:hocam zaten btr olarak görevliyken gündüz talep olmadı ve akşam kursu açıldı bana geçen sene ilk 3 ay bunun parasını yatırdılar sonra ocak 2016da gelen yazıdan sonra yatırmadılar ve akşam17:00den sonraki kursuda maaş karşılığı saydılar ama yazıdan önceki 3 ayıda geri istiyorlar şimdiaobulbul' Alıntı:Hocam bu konuda çeşitli uygulamalar mevcut olmakla beraber tartışmaya kapalı olarak sonradan herhangi bir geri ödemeye maruz kalmamak için en temizi saat 17:00'dan sonra açmak kursu. çünkü lise 3'e kadar açık bizim görevlendirmemiz 3'e kadar fakat bunu bir çok idareci kabullenmiyor kabullenmek istemiyor. bende sizinle aynı durumdayım ben daha garanti olsun diye haftasonu açıyorum kurs isteği olursa da![]()