Hocalarım bu sene 2. yılım.
İlk yılımda BTR görevi yaptım ama 6 derse girmiştim.
Norm fazlalığı durumunda kendi okulunda 6 ders olayını bilmiyordum.
Bu sene idare de ben de durumdan habersiz olduğumdan bana 4 ders verildi. (5. ve 6. Sınıflar)
Yarın norm girdilerini istiyorlar ve 4 ders kurtarmıyormuş.
Aşağıdakilerden bir tanesi çözüm olabilir mi? Ya da başka çözüm yollarını siz ekleyebilirsiniz.
ÇÖZÜM 1 ????????
Örneğin okulumuzda 30 saati olan beden eğitimi öğretmeninin normu 28 gösterilip benim normuma +2 eklenebiilir mi?
ÇÖZÜM 2 ????????
Şu an eğitim öğretimin 3. haftası bitmek üzere iken. Ders programında bir değişiklik yapılıp. Bana 2 ders Seçmeli Bilişim(7. ve ya 8. Sınıflarda) ya da Seçmeli BİT dersi (9. ve 10. Sınıflarda) verilebilir mi? Not: Okulum İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi aynı çatı altında
YA DA SİZİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZ?????
Yardımcı olanlar için şimdiden Teşekkür Ederim...
İlk yılımda BTR görevi yaptım ama 6 derse girmiştim.
Norm fazlalığı durumunda kendi okulunda 6 ders olayını bilmiyordum.
Bu sene idare de ben de durumdan habersiz olduğumdan bana 4 ders verildi. (5. ve 6. Sınıflar)
Yarın norm girdilerini istiyorlar ve 4 ders kurtarmıyormuş.
Aşağıdakilerden bir tanesi çözüm olabilir mi? Ya da başka çözüm yollarını siz ekleyebilirsiniz.
ÇÖZÜM 1 ????????
Örneğin okulumuzda 30 saati olan beden eğitimi öğretmeninin normu 28 gösterilip benim normuma +2 eklenebiilir mi?
ÇÖZÜM 2 ????????
Şu an eğitim öğretimin 3. haftası bitmek üzere iken. Ders programında bir değişiklik yapılıp. Bana 2 ders Seçmeli Bilişim(7. ve ya 8. Sınıflarda) ya da Seçmeli BİT dersi (9. ve 10. Sınıflarda) verilebilir mi? Not: Okulum İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi aynı çatı altında
YA DA SİZİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZ?????
Yardımcı olanlar için şimdiden Teşekkür Ederim...