Btr mi Derslere Girmek mi

Kodla Büyü

aslan0706

Üye
Hocam buna çok benzer bir başlık açılmıştı. İsterseniz arattırın. Başlık hemen hemen aynıydı. Oradaki yeterli sayıda yorum vardı

son 2 3 yıldır sadece derse giriyorum 30 saat bu yıl. Kesinlikle ders derim okulda btr teknoloji tasarım öğretmeni. Kafam o kadar rahat ki keşke geçen sekiz yılın tamamında hep bu kadar dersim olsaymış

pqrst' Alıntı:
arkadaşlar btr olmak mı daha avantajlı yoksa derslere girmek mi. Meslek lisesinde öğretmenlik yapıyorum
aynı durumdayız hocam ben BTR olmayı tercih ettim.. geçen yıl gitmedim bu yıl da kafam rahat olsun dedim

pqrst' Alıntı:
arkadaşlar btr olmak mı daha avantajlı yoksa derslere girmek mi. Meslek lisesinde öğretmenlik yapıyorum
Meslek lisesinde iseniz kesinlikle BTR olmayın!!! Hem ek dersiniz az olur hem sürekli çalışmak zorunda kalırsınız. Aklınızı çelmesinler. Meslek öğretmeninin ölüsü BTR kadar ek ders alıyor zaten.
Derse girmek varken BTR zaten seçenek olmamalıdır. Benim dersim olsa kesinlikle yapmayacağım iştir.

bizim okulda maaş karşılığı bile zor doluyor hocam.. o eskidendi.. maalesef öğrenciler artık bilişim bölümünü seçmiyorlar. normda sıkıntı yaşamaya başladık..

BBNET
Geri