Hocam kusura bakmayın ama biraz komik bir soru olmuş. Daha ünvanımızı resmi olarak tanımıyorlar bile. Yönetmeliğimiz dahi tam oluşmadı. Bizi duyan, sayan, önemseyen yetkili var mı şüpheliyim MEB'de. Siz aşıda öncelik demişsiniz. Zor azizim zor. Biz faydalı olmaya devam edeceğiz elbette ama şu devlet kurumları kadar çalışma şevkini kıran başka bir yapılanma var mı bilemiyorum...BTR olarak her gün okula gidiyorum. Girip çıkmadığımız oda yok. Ama hala aşılanma listesinde adımız yok.
Yok.Biz faydalı olmaya devam edeceğiz elbette ama şu devlet kurumları kadar çalışma şevkini kıran başka bir yapılanma var mı bilemiyorum...
bu kadar mı güzel özetlenir durumumuz....BTR'ye gelene kadar Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği bile maalesef gereken değeri görmüyor. Ha ne zaman görüyor? İçinde bilişim geçen bir DYS yazısı geldiğinde, teknolojik yarışmalara başvuru çılgınlığı zamanında bir de idarenin yazıcısı yazmayıp bilgisayarı internete bağlanmadığında
Aşı konusunda diyeceğim; yavaş yavaş herkese sıra gelecek hocam. Herkese sağlıklı günler dilerim
İyi güldüm ya.Tamirci kategorisinde olduğumuz için sıranın gelmesi uzun sürüyor tabi![]()
NAsıl oldun başkan? Sınıfçıyım diyerek biontek altılısına mı karıştınOldum ben. İki doz.
katılıyorumHocam kusura bakmayın ama biraz komik bir soru olmuş. Daha ünvanımızı resmi olarak tanımıyorlar bile. Yönetmeliğimiz dahi tam oluşmadı. Bizi duyan, sayan, önemseyen yetkili var mı şüpheliyim MEB'de. Siz aşıda öncelik demişsiniz. Zor azizim zor. Biz faydalı olmaya devam edeceğiz elbette ama şu devlet kurumları kadar çalışma şevkini kıran başka bir yapılanma var mı bilemiyorum...
"BeterBöcek! BeterBöcek! BeterBöcek!" repliği geldi aklıma.BeTeR olalım diye
birşey unuttun hocam flaş belleklerindeki verileri bir şekilde kaybettiklerinde...BTR'ye gelene kadar Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği bile maalesef gereken değeri görmüyor. Ha ne zaman görüyor? İçinde bilişim geçen bir DYS yazısı geldiğinde, teknolojik yarışmalara başvuru çılgınlığı zamanında bir de idarenin yazıcısı yazmayıp bilgisayarı internete bağlanmadığında
Aşı konusunda diyeceğim; yavaş yavaş herkese sıra gelecek hocam. Herkese sağlıklı günler dilerim
Köy öğretmeni kontenjanından olduk.NAsıl oldun başkan? Sınıfçıyım diyerek biontek altılısına mı karıştın![]()
Geçmiş olsuncovid pozitifim, şimdi aşı sırası gelse bile yapmayacaklar, sende antikor gelişmiştir diye, bakalım 6 ay sonra aşı sırası gelecek mi?