BTR kendi okulunda hangi görevleri yapar

Kodla Büyü

zeyneptngr

Site Gezgini
Arkadaşlar kendi okulumda 8 saat dersim var başka bir okulda BTRyim. BTR için kadrolarının bulunduğu okullardan; nöbet görevi dahil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir maddesi var.Kendi okulumda e-twinning isimli projeyi bana vermişler.Bu maddeye dayanarak bu projeyi bana veremeyeceklerini söyleyebilir miyim? okula sadece 1.5 gün gidiyorum böyle bir projeyi yürütmem mümkün degil zaten.

Re: BTR nin görevleri

e-twinning internet üzerinden yapılan etkinlik ve projeler ile ilgili paylaşım yapmak için oluşturulmuş bir platform. bir nevi okulunuzun facebook hesabını yönetmek gibi tabii hazır projeler varsa, siz insanları e-twinning kullanmaları konusunda yönlendirebilirsiniz. e-twinning projesi derken sizden yapmanızı istedikleri nedir?

hocam açıkçası benimde bu projeyle ilgili pek bir bilgim yok benim merak ettigim bana böyle bir görev verebilirlermi?

Bende öyle biliyorum hocam hatta görevlendirme yazısında bile ingilizce bilen ve e twinning toplantılarına katılmış ögretmenlerden seçilmelidir diyor idareye bunuda belirttim ama yinede bana verdiler

eğer okulunuzda bir proje yoksa e-twinning te yapabileceğiniz bir şey yok, hesap oluşturup bilgileri girersiniz. e-twinning avrupa birliği projelerinin paylaşımı ve ortak bulma gibi işlemlerde kullanıldığından ingilizce öğretmenleri ilgilenmiş olabilir ama onların işi diye bir şey söz konusu değil. itiraz etmenize gerek olan bir durum değil gibi yani, çünkü yapılacak bir iş yok(proje). e-twinning-proje işleri her öğretmenin ilgilenmesi gereken konular, yani ekstra bir görev değil.

Biz de e-twinning de görev aldık, seminer aldık fakat hiçbir iş çıkmadı bizim açımızdan. İdarenizle kötü olmanıza gerek yok.

arkadaşlar sadece ingilizce öğretmeni değil okuldaki yaptığı tüm etkinlikleri e twinninge kayıt olan her öğretmen yapabilir. Öğretmenleri bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Sene başında yapılan toplantıya katılmıştım. yukarıda da bir arkadaşın söylediği gibi okulunuzun facebook adresi gibi denebilir. Tek bir farkla her öğretmenin kendi adresi oluyor ve her öğretmen kendi yaptıklarını oradan paylaşabiliyor. En azından benim sene başında yapılan toplantıda anladığım buydu.

Proje yapmak isteyen her öğretmeni eşit derecede ilgilendiren bir platform. Siz ancak kullanımı konusunda yardımcı olabilirsiniz. e-Twinning diye bir proje yok ki zaten. İsterseniz tüm öğretmenlere nasıl kullanıldığına dair kısa bir tanıtım yapabilirsiniz.

BBNET
Geri