aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursupasha16' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
Ne kursu hocam bu?
Halk Eğitim Merkezlerine izin veriyorlar mı ?
aynenbadi' Alıntı:kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursupasha16' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
Ne kursu hocam bu?
Ben de yetiştirme kursu açmıştım müfettişler gelip lab yok diye iptal ettiler.fucar07' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursupasha16' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
Ne kursu hocam bu?
Hocam bravo sana.
Nasıl bir prosedür izledin? Bu sene geçti ama belki bir sonraki dönemlerde bizde verebiliriz. BTR görevini yapıyor musun? Haftada 4 saati nasıl dağıttın? Hangi sınıflarda uyguluyorsun?
btr görevim var hocam. 5.ve 6.sınıflara açtım.. her sınıfa 4 saat, 2+2 şeklinde haftaiçi veriyorum.. idareye dilekçemi verdim yetiştirme kursu kapsamında diğer derslerden nasıl açıldıysa benim dersime de onay çıktı..Burada açan baya arkadaş vardıfucar07' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursupasha16' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
Ne kursu hocam bu?
Hocam bravo sana.
Nasıl bir prosedür izledin? Bu sene geçti ama belki bir sonraki dönemlerde bizde verebiliriz. BTR görevini yapıyor musun? Haftada 4 saati nasıl dağıttın? Hangi sınıflarda uyguluyorsun?
Hocam bu kursların ücreti saati 20tl mi yoksa 8.5tl mi? Hani okulda acılan yetiştirme kurslarının ücreti 20tl ye cıkacak demişti başbakan onlara bu kurs da dahil oluyormu?aynenbadi' Alıntı:btr görevim var hocam. 5.ve 6.sınıflara açtım.. her sınıfa 4 saat, 2+2 şeklinde haftaiçi veriyorum.. idareye dilekçemi verdim yetiştirme kursu kapsamında diğer derslerden nasıl açıldıysa benim dersime de onay çıktı..Burada açan baya arkadaş vardıfucar07' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursupasha16' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak
Ne kursu hocam bu?
Hocam bravo sana.
Hocam şuan için resmi yazı gelmedi o yüzden 8.5 tl olarak hesaplanıyor..Ama zam gelirse artacakkeyloger' Alıntı:Hocam bu kursların ücreti saati 20tl mi yoksa 8.5tl mi? Hani okulda acılan yetiştirme kurslarının ücreti 20tl ye cıkacak demişti başbakan onlara bu kurs da dahil oluyormu?