BTR Kasım Ayı Ek Ders

Kodla Büyü

pcreis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar teog'da 2 gün görev alan BTR ye kasım ayı için ne kadar ek ders yatar?ek dersi hesaplanan var mı?

aynenbadi' Alıntı:
pasha16' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
82 yatar.. benim kurs da var 98 saat yatacak

Ne kursu hocam bu?
Halk Eğitim Merkezlerine izin veriyorlar mı ?
kendi okulumda öğrencilerime açtım..yetiştirme kursu

Hocam bravo sana.
Nasıl bir prosedür izledin? Bu sene geçti ama belki bir sonraki dönemlerde bizde verebiliriz. BTR görevini yapıyor musun? Haftada 4 saati nasıl dağıttın? Hangi sınıflarda uyguluyorsun?

fucar07' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
pasha16' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Ne kursu hocam bu?

Hocam bravo sana.
Nasıl bir prosedür izledin? Bu sene geçti ama belki bir sonraki dönemlerde bizde verebiliriz. BTR görevini yapıyor musun? Haftada 4 saati nasıl dağıttın? Hangi sınıflarda uyguluyorsun?
Ben de yetiştirme kursu açmıştım müfettişler gelip lab yok diye iptal ettiler.

Geçen ay benim ek ders 8.54 ten hesaplandı (kesintiden dolayı). 82 saat ek ders 700,28 oluyor yine 8,54 ten olursa

fucar07' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
pasha16' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Ne kursu hocam bu?

Hocam bravo sana.
btr görevim var hocam. 5.ve 6.sınıflara açtım.. her sınıfa 4 saat, 2+2 şeklinde haftaiçi veriyorum.. idareye dilekçemi verdim yetiştirme kursu kapsamında diğer derslerden nasıl açıldıysa benim dersime de onay çıktı..Burada açan baya arkadaş vardı

valla geçen ay 951 almıştım bu ay 828 tl cik alacağım.
btr/yim + 1 sınav görevi + 20(6*4-4(sınav olan günleri kesmişler)) saat egzersiz

halk eğitimde kadrom
haftada 15 saat ders ve aylık 4 saat ek ders nasıl ama :)
ayda 800 civarı kreş ve ilçeye geliş gidiş yol parası
bana da asgari ücret civarı kalıyor

aynenbadi' Alıntı:
fucar07' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
pasha16' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Ne kursu hocam bu?

Hocam bravo sana.
btr görevim var hocam. 5.ve 6.sınıflara açtım.. her sınıfa 4 saat, 2+2 şeklinde haftaiçi veriyorum.. idareye dilekçemi verdim yetiştirme kursu kapsamında diğer derslerden nasıl açıldıysa benim dersime de onay çıktı..Burada açan baya arkadaş vardı
Hocam bu kursların ücreti saati 20tl mi yoksa 8.5tl mi? Hani okulda acılan yetiştirme kurslarının ücreti 20tl ye cıkacak demişti başbakan onlara bu kurs da dahil oluyormu?

arkadaşlar ben de BTR'yim yetiştirme kurslarına gereken mevcut ile başvuru yaptım, fakat ilçe milli eğitim kabul etmedi, yalnızca TEOG kapsamındaki derslerden kurs açılabilir denildi. gelen yazıda böyle bir ifade hatırlamıyorum. kurs açan arkadaşlar nasıl bir yol izlediler, açıklayabilirler mi:? üstelik egzersiz de yapabilirsin ama btr olduğun için ücret alamazsın dediler, aslı var mıdır bunların?

keyloger' Alıntı:
Hocam bu kursların ücreti saati 20tl mi yoksa 8.5tl mi? Hani okulda acılan yetiştirme kurslarının ücreti 20tl ye cıkacak demişti başbakan onlara bu kurs da dahil oluyormu?
Hocam şuan için resmi yazı gelmedi o yüzden 8.5 tl olarak hesaplanıyor..Ama zam gelirse artacak

BBNET
Geri