BTR ile toplam ders saatim 29 sorun olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uyusuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

uyusuk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar köy okulunda çalışıyorum başka bir okula btr olarak görevlendirildim. kendi okulumda 8 saat ders var 2 gün gidiyorum. BTR olduğum okulada üç gün toplam 21 saat yani btr olarak çalışıyorum. Toplmalda 29 saat oluyor. Aslında salı günü kendi okulumdan çıkıp diğer ıokula gitmem lazım ama gidene kadar okul bitiyor zaten. Bende gitmiyorum açıkcası. Sıkıntı yaparlar mı bana bu durumu

btr görevlendirildiği okulda derse girmez.allah aşkına biraz yönetmelik okuyun arkadaşlar.bizler öğretmeniz.daha hakkımız nedir onu bilmiyoruz.

Arkadaşım derse girmiyorum zaten okuduğunu anlamıyorsan cevap yazma. Benim kafamı karıştıran puantajda btr olduğum okulda 3 gün 21 saat btr diye yazılacak. kendi okulumda 8 saat ders yazılacak ettimi 29 saat orda sıkıntı olabilir mi diyorum.

hocam ders saati olarak hesaplanmıyor, sen sabahçımısın öğlencimi, görevlendirildiğin okul tam günmü, ikilimi, görevlendirildiğin okulda tek btr misin iki kişimisiniz, bunları yazarsan ona göre yorum yapılır.

hocam btr ekdersini tam alır, farklı bir okulda btr olarak görevlendirildiysen orda sadece btr görevini yaparsın. diğer okula kaç gün görevlendirildiyseniz o günler orda olmalısınız.

hocam kendi okulum tam gün, btr olarak görevlendirildiğim okul sabahçı. okulda tek btr yim ve sabah girip öğlen çıkıyorum sorun yok. şimdi burda bana verdikleri puantajda 3 gün btr olarak görünüyorum. Ek ders yazılışında biliyorum değişen bişey olmuyor 4-3-4-3-4 diye giriyor kendi idarecilerim. örneğin salı günü kendi okulumda 2 saat dersim var o derssten sonra ben btr olarak görev yaptığım okula gelmem gerek ama gelemiyorum. Burda bi sorun olur mu.

uyusuk' Alıntı:
hocam kendi okulum tam gün, btr olarak görevlendirildiğim okul sabahçı. okulda tek btr yim ve sabah girip öğlen çıkıyorum sorun yok. şimdi burda bana verdikleri puantajda 3 gün btr olarak görünüyorum. Ek ders yazılışında biliyorum değişen bişey olmuyor 4-3-4-3-4 diye giriyor kendi idarecilerim. örneğin salı günü kendi okulumda 2 saat dersim var o derssten sonra ben btr olarak görev yaptığım okula gelmem gerek ama gelemiyorum. Burda bi sorun olur mu.
senin görevlendirildiğin okula kaç saat gittiğin önemli değil, kendi derslerinin olduğu saatler dışında görevlendirildiğin okulda olman gerekiyor yol mesafesine bağlı olarak yetişemeyeceğin bir durum varsa bu sorun olmaz, ek dersini tam alırsın, puantajınıda görevlendirildiğin okul senin okula gönderir, sonuçta 18 saat ekders alırsın bunun altında ekders alıyorsan uygun bir dille hakkını ara, olmaz diyorlarsa resmi yollardan hakkını arayabilirsin.

hocam pazartesi salı kendi okulunuzda geri kalan 3 gün (diğer okulda 3 gün btr iseniz )sorun olmaması lazım.

Hocam ben de sizinle aynı durumdayım, köy okulunda 6 saat dersim var bir gün gidiyorum, Anadolu Lisesine görevlendirildim 4 gün gidiyorum.
4 gün boyunca 8-4 okuldayım, yani haftada 38 saat çalışıyorum malesef. Yazıda şunu söylüyor, eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde iki okula da tam gider. Lise çıkış saati 4 ise, 4e kadar okulda kalır. Hatta idare o kadar ileri gitti ki, köyde sabahçı olduğum 1 gün var ve öğleden sonra da liseye gel dediler. Yok artık dedim.
Sizin durumunuzda 3 gün gitmeniz doğru değil sanırım, ama ne kadar giderseniz gidin size 4-3-4-3-4 şeklinde yazılır. 18 saat ekders alırsınız.
29 saat olamaz.

BBNET
Geri