btr ile ilgili 3 sorum var?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben fatih projesinin henüz gelmediği bir ortaokulda görevliyim iki öğretmen var bu dönem btr başvurusu yapmadı ama ikinci dönem başvurmayı düşünüyorum iki öğretmeniz ve haftada 22 şer saat derse giriyoruz.
1-İkinci dönem başvurur isem kendi okulumda btr olabilir miyim?
2-Çalışma saatleri idarecilerle aynı mı?
3-Başvuran her bilişim öğretmeni btr olabilir mi?
Ayrıca btr olan arkadaşlar btr olmanın olumlu ve olumsuz yönlerini söyleyebilir misiniz?

1) Şuan ortaokullarda btr yok (Ankara da şuan yok).Eğer olursa da okul müdürü başvuru formunu onaylarsa btr olabilirsiniz.
2)idarecilerle aynı değil çalışma saati öğrencilerle aynı :) ders başladığında başlar dersler bittiğinde göreviniz biter.
3)BTR kadrosu verilecek okul varsa genelde BTR veriliyor,okulunuzda ya da bulunduğunuz yerde görevlendirme açılırsa BTR olursunuz.

cevaplar?

1) kendi okulunda btr olabilimen için fatih projesinin geldiği liselerin tamamının dolması gerekiyor. ayrıca kendi okuluna başvurman için bil. lab. da gerekli
2) çalışma saatleri okuldaki ders saatleriyle aynı : eğer okul tekli öğretimse 9-15 gibi görev saatlerin 9 -15 olur fakat 2 li öğretim ise sabahçı ya da öğleci olursun.
3) başvurma koşulları doktora öncelik sonra yüksek lisans şeklinde gidiyor ve puan üstünlüğüne göre görevlendiriliyor. ilden ile bir değişiklik olmazsa şimdilik böyle.

botecii00' Alıntı:
Arkadaşlar ben fatih projesinin henüz gelmediği bir ortaokulda görevliyim iki öğretmen var bu dönem btr başvurusu yapmadı ama ikinci dönem başvurmayı düşünüyorum iki öğretmeniz ve haftada 22 şer saat derse giriyoruz.
1-İkinci dönem başvurur isem kendi okulumda btr olabilir miyim?
2-Çalışma saatleri idarecilerle aynı mı?
3-Başvuran her bilişim öğretmeni btr olabilir mi?
Ayrıca btr olan arkadaşlar btr olmanın olumlu ve olumsuz yönlerini söyleyebilir misiniz?
Ayrıca ifadesi ile başlayan son soruya cevap verilmemiş. 8)
Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği görevi ile ilgili okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bt-rehber-ogretmenligi-gorevlendirmesi-tereddut-edilen-husu-t103484.html konu başlığına bakabilirsiniz.

benim sorularımı da cevaplarsanız sevinirim. ilk defa btr görevi aldım.

1) çalışma saati olarak ders başlangıç saatinden bitiş saatine kadar diyor (tekli öğretim için). bizim dersler 7.50-----16.40 ben bu saatlere mi uyacağım yoksa 9---15 e mi uyacağım?
2) müdür bana güzel bi müdür yardımcısı odası verdi. ilk günden idari evraklar koydu önüme. bende iyi niyet göstererek yaptım işi. bu iyi niyet suistimal edilir mi?
3) sitede bir sürü evraklar formlar eklenmiş doldurulması lazım diye. gerekli evrakları listeler misiniz?

1) 7.50---- 16.40 saatlerine uymalısınız hocam
2) genelde iyi niyet suistimal edilir ama umarım sizin için böyle olmaz
3) Bildiğim kadarıyla o evrakların çoğu formatörlükte isteniyor, şimdi rehber öğretmenlikte dönemlik plan isteniyor.

BBNET
Geri