BTR iken müdür yardımcısı olmak?

Kodla Büyü

kkslyyldz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okuldaki müdür yardımcısı istifa etti. Yerine en uygun aday olarak ben gözüküyorum idare tarafından. Btr oldugum icin tekrar ayri bir görevlendirme ile müdür yardımcısı olabilir miyim?

ilk etapta şubata kadar yapmayı kabul ettim. Şubatta müdür yardımcılığından istifa etme gibi bir şansım var mı acaba?

kkslyyldz' Alıntı:
ilk etapta şubata kadar yapmayı kabul ettim. Şubatta müdür yardımcılığından istifa etme gibi bir şansım var mı acaba?

Hocam o zaman hiç bulaşma. ekdersi aynı nede olsa, birde şubatta bıraksam diyorsun.
çok ısrar ederlerse ben fahri olarak md yardımcısının işlerini yaparım de ve yap(işi öğrenirsin). buradaki fark :her iş için senden ricacı olmaları olacak. eğer md yard olursan zorunlu görevin olacak.
işi öğrenmek istiyorsan ve boş vaktin çoksa kabul edebilirsin. ama bu seferde ikinci dönem devam etmek zorunda kalırsın. dönemin ortasında da kadrolu md yardımcısı gelirse btr de olamazsın.
karar senin.

Hocam kadronun bulunduğu okulda ders-norm sıkıntın yoksa ve uzun vadede o okulda/şehirde çalışmayı düşünmüyorsan müdür yardımcısı olmana gerek yok.. Ama bunların tersi bir durum varsa idareciliği kabul edin.. Çünkü bizim branşın gerçekten norm kadro sıkıntısı var her geçen gün de bu sorun büyüyor..

dertsiz başına dert açmak istiyorsan kabul et. :) idarecilik öğretmenlikten ya da btr'den çok farklı bir şey.

Hocam ben de gönüllü değilim ama idareci arkadaslarla samimiyim ve cok rica ediyorlar. Başka bu işi yapabilecek arkadasta yok hatır gönül işi yani. Ders sıkıntım yok 26 saat dersim + 8 saat de kursum var. Dedim ben size her turlu yardımcı olurum baskasi olsun diye ama uygun kimse çıkmadı :(

Bende de ayni durum var. Ben BTR den mudur ydimciligi görevi için istifa edebiliyormuyuz onu soracaktim arkadaşlar...

Merhaba. 4 sene BTR görevinden sonra müdür yardımcısı oldum. 2 yıldır idareciyim. Bunun 7 ayı da müdür vekili olarak çalıştım. Şu anda müdür yardımcısıyım. İşi bilen müdürün varsa, bence idareci ol. Ben hayatımdan memnunum. Yeni gelen müdürüm de çok iyi. Bilgisayar bilgisi de iyi. Çok güzel çalışıyoruz....

BBNET
Geri